Witam wszystkich. To mój pierwszy post i sprawa jest taka. Ostatnio na allegro pojawił się taka w114
http://moto.allegro.pl/ikona-stylu-dzie ... 19868.html i chociaż nie interesowałem się wcześniej zakupem tego modelu i jestem można powiedzieć zielony, to jednak mega podoba mi się ten samochód i jest możliwość że kupię go. i tu się zaczynają dylematy. pierwsza sprawa to oczywiście stan samochodu, czy ktoś z Was oglądał go może, bo to jest ode mnie daleko a i ja nie ogarniam tematu i nie wiem na co miałbym zwrócić uwagę. A druga może i ważniejsza sprawa to dostępność części. Z tego co czytałem części są dostępne w ASO i mimo że ceny nie są niskie to jestem w stanie trochę na nie wydać, ale czy wszystko można dostać, czy każdy element który może ulec uszkodzeniu, lub czy istnieje możliwość regeneracji podzespołów, nie chodzi mi tylko o aso ale o inne źródła do których można dotrzeć nie koniecznie znając np prezydenta zimbabwe czy tego typu osób, ale będąc człowiekiem z ulicy czy można dostać część którą się chce. Chodzi o to że obawiam się, żeby przy eksploatacji nie okazało się że czegoś nie idzie w ogóle dostać i zostanę z ręką w nocniku. i jeszcze powiedzcie czy są jakieś manuale odnośnie napraw, spotkałem się z książką ale do diesli a nie benzyn. liczę na pomoc i rozwianie moich wątpliwości.