mojojojo13 pisze:
Cześć, mam pytanie, może ktoś się orientuje gdzie można dostać do w115 kondensator najstarszego typu (do aparatu też starszego typu), bo te powszechnie oferwoane mi nie pasują.
Silnik 2.0 Stromberg
2 pytanie
Przeszperałem forum ale mam problem ze znalezieniem odpowiedniego wątku, Arbies zakładał do swojej 115 bezstykowy zapłon elektroniczny, może ktoś więcej będzie miał szczęścia i odnajdzie ten temat?
Jeśli ktoś ma doświadczenia to chętnie posłucham +namiary, gdzie i za ile zakupić
Pozdrawiam
Hi,
aparatu jeszcze nie wymieniłem na bezstykowy, ale leży w wawie i czeka
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
. Dlaczego tego nie robię? Po ostatniej wizycie u Macina280 regulacji skrzyni, wymianie sterownika i oczywiście setnym ustawieniu zapłonu moje auto obudziło się! To co sie dzieje na "L" to przechodzi ludzkie pojęcie, z biegu 1 na 2 koła są w stanie zapiszczeć!! A potem juz ładnie ciągnie prawie dokładnie tak jak jest wyskalowany zegar dla kazdego biegu. Ciekawe jak długo tak będzie, bo przy gaszeniu od czsu do czasu znów dostaje samozapłonu...
Ale co do samego aparatu dotarł już na zamówienie z Niemiec i czeka do odbioru w Wa-wie za cene 1450pln. Niestety nie mogę go odebrać, ale jak chcesz dzwoń i go bierz: sklep 606-946-066, rezerwacja na Arkadiusz Biesiacki.
Pozdrawiam
arbies