Witam,
Na wstepie chcialem sie przywitac, jako nowy uzytkownik oraz wyrazic gleboka radosc z dolaczenia do Waszego szacownego grona:)
Gwoli przedstawienia wspomne tylko ze jestem red. naczelnym serwisu motoryzacyjnego
www.pelnygaraz.pl i nietylko hobbystycznie tu zagladac zamierzam.
Jestem wielkim fanem w114/115, ale nie udalo mi sie jeszcze przejechac zadnym - mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni i milosc rozgoreje w pelni.
Jak mozna zuwazyc na stronie - mamy dzial oldtimery, w ktorym zamierzamy zamieszczac samochody kultowe - przyblizac sylwetke auta.
Chcialbym na pierwszy ogien dac wlasnie Mercedesa - chyba zadne inne auto nie nadaje sie do tego rownie dobrze. W tym celu chcialbymz robic wywiad oraz sesje zdjeciowa z wlascicielem takiego auta. Moze znalazlby sie ktos chetny?
Sa niestety pewne wymagania do spelnienia przez takie auto. Poniewaz jestem z Warszawy, chcialbym zeby auto bylo chociaz w obrebie wojewodztwa maz. Musi tez byc w stanie jak najblizszym fabrycznemu. Bylbym wdzieczny za propozycje od wlascicieli takich mint-condition w114/115-tek. Smialo piszcie do mnie.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na
www.pelnygaraz.pl