Witam , udzielam się głównie na silesi, ale tutaj scena 114/115 jest bardziej rozbudowana.
Więc panowie mam następujący problem, poszukuje 115 sprawnej mechanicznie, blacharka może być do roboty. Koszta mnie nie przerażają gdyż będzie pełna renowacja, zwróci się kasa bardzo szybko.
Tylko może ktoś z was wie gdzie stoi jakas 115-tka?? byle na chodzie i z papierami, blacha może być ruina, a środek tylko żeby nie był cięty za bardzo. Szukam i szukam i naprawde nie moge nic znaleźć.
Relacja z wczorajszej wyprawy po 115-tke:
Dopiero wróciliśmy, godzina 1:15, traska około 400 km i co ?? LIPA lekko mówiąc.
Pojechaliśmy bo koleś szedł na zamiane, umowa że odda połowe paliwa, popatrzył, powytykał co mu podeslałem i że auto niby olej bierze, jak ja na 1000 km ledwie co dolałem 100ml, mówi że jest ponad stan, a było wlane 6,5 litra książkowo. Młodzieniec chciał się wykazać cudami widocznie....
Co do 115-tki, pomalowana amatorsko, nic nie wyjmowali do malowania, nawet silniczek od spryskiwaczy maźnięty farbą, troche szpachli, wogóle auto nie ma lini w sensie drzwi, mówił że podloga zrobiona a tam dziura z przodu, fakt ze dużo zabiteksował, ale w bagaźniku amator spawacz nasmarkał dwie płytki, jedna okej a druga jak sreberko z czekolady, środek zjechany jak na zdjęciach, ale mokro pod dwoma dywanikami, taaaa podłoga zrobiona, super stan. Silnik to fakt naprawde ładnie cykał, ale reszta duuuuużo do życzenia

jakby było weselej powiedział że z moją dopłata 1000zł to wtedy się zamieni, niektórzy to myślą że złapali boga za nogi, szkoda poprostu gadać
Pozatym chromy listew na drzwiach połamane, niechlujnie to wszystko zrobione, i magiczna cena 3 tys zł. Już widziałem opis kogoś kto oglądał od nas z forum, ale to jest pikuś przy tym co my znaleźliśmy.
Ja wiem że moja beka nie jest lepsza, ale bezproblemu śmignęła traske i było fajnie i komfortowo, a 3 tys za taką kombinowaną beczke i to z drugiej serii ( rok 1976 jak pamiętam) to bym musiał chyba obłędu dostać. Facet wystawia tą 115-tke na allegro, otomoto wiec nie jeździe na darmo, pełna recenzja u mnie. Pozdrawiam i ide spaciu