heniekx pisze:
Nad czym ? Bez obrazy ale zapłakać można np. nad autem w stanie idealnym ale po dzwonie a stare sztrucle należy złomowac lub rozbierać na części.
Widzisz, i tu wg. mnie wiekszasc Polski tego nie rozumie... Przeciez ten Mercedes kiedys byl nowoscia, jezdzil, a tu masz obraz co sie z nim stalo przez 'polska' eksplatacje'. I nad tym sie uzalam, przez on moglby byc choc troche szanowany, nie bylby w stanie takim, jaki jest, ale widzisz juz, ze dla ludzi jest to juz tylko kupa zlomu.
heniekx pisze:
Nie wiem czy autor tego wątku zna skalę oceny aut zabytkowych ale auto prezentowane na zdjeciach nie prezentuje zadnej wartości (oprócz kilkuset kilogramów blachy wartej w skupie zlomu 50 groszy za kilogram) a uratować z niego można może kilka listew!
Nie martw sie, wiem jaka ma wartosc samochod zabytkowy, a samochod stary w takim stanie, ale osoby zdania podobnego do Ciebie tego zabytka, lecz w gorszym stanie uwazaja za zlom, wiesz rozumiem, bo napewno to nie to co kupiony w Niemczech oldtimer za 20 000 euro, ale gdyby chociaz go garazowano i szanowano bylby podobna szutka jak te 'wartosciowe'...
To chce przez caly czas powiedziec. I nie martw sie, nie obraze sie, rozumiem Twoje i innych zdania, szanuje je

.