Witam
Wczoraj dopadlem wlasciciela tej 115-tki niestety nie mial przy sobie kluczykow wiec nie dostalem sie do vin-u. Z tego co mi powiedzial to to ze auto jest z 1973roku, silnik to 2,4 diesel. kilka lat temu cos bylo robione przy podlodze tzn byla remontowana ponoc, auto ma cos pojeb.... z seriami z przodu maska nie spasowuje sie z reszta i grill jest jakby za krotki. cena wywolawcza to 1500zł.posiada dowor rejestracyjny brak jest natomiast przegladu i ubezpieczenia jako ze auto stoi juz jakis czas. cala podsufitka jest do wymiany bo baran pomalowal ja na niebiesko

auto bylo tez malowane w tej chwili jest granatowe wlasciciel twierdzi ze wczesniej tez bylo granatowe tylko ze troche jasniejsze. ogolnie auto nie wyglada zle tyl nie jest zlamany;)
Wieczorem postaram sie wrzocic pare fotek zrobionych telefonem wiec sami bedziecie mogli go ogladnac.
and6412 pisze:
jak wyremontujesz auto z nieorginalnym, to po remoncie bedzie nadal wart 5tyś zł
Czyli jezeli auto fabrycznie bylo granatowe a chcialbym przemalowac je na czarno (040 zdaje sie) to stracilo by mocno na wartosci??
Pozdrawiam <br>
Dodano po 1 minutach.:<br>
Wiktor Chilon pisze:
Jak chcesz też mogę polukać w mieście.
Wiktor Chilon
Wiktor dzieki za dobre checi do pomocy narazie skupilem sie na tej jednej 115 ale jak bede potrzebowal pomocy to bede wiedzial do kogo sie zwrocic dzieki
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)