MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw lip 24, 2025 5:31 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
weteran
Awatar użytkownika

Chciałbym Wam zaprezentować - mam nadzieję - Nowego Partnera MB/8 Poland http://oldtimercentrum.abc24.pl
W rozwijającym się dynamicznie serwisie internetowym znajdziecie części dedykowane do aut klasycznych w tym do naszych ulubionych /8 a w niedalekiej przyszłości zapewne i innych modeli MB!.
Email przesłany przez Właściciela
Cytuj:
Witajcie
Nazywam się Tomasz Olejniczak i jestem właścicielem „OldtimerCentrum.com” -sklepu internetowego z częściami do klasyków.

Pomysł założenia sklepu zrodził się z fascynacji połączonej z pasją do zabytkowej motoryzacji oraz brakiem na rynku firm oferujących części do klasycznych aut, które często traktowane są jak zło konieczne...

Jako posiadacz klasyków ciągle bliskie są mi problemy z jakimi muszą zmagać się właściciele zabytkowych aut , już sama dostępność części stanowi swoisty problem nie mówiąc już o ich jakości czy cenie.
Choć OldtimerCentrum.com jest młodą firmą , mimo to ma ugruntowaną pozycję na rynku dzięki dbaniu o wysokie standardy, jakimi są:

 Jakość -oferuję części tylko sprawdzonych marek , nierzadko jako dystrybutor posiadam na nie wyłączność

 Korzystne ceny – zaopatrywanie się bezpośrednio u producentów pozwala mi zaproponować bardzo konkurencyjne ceny

 Solidność – mając na uwadze potrzeby Klientów, przede wszystkim zaufanie jakim mnie darzą -zawsze profesjonalnie i indywidualnie podchodzę do każdego zamówienia, realizując je jak najszybciej i w profesjonalny sposób.

 Terminowość – Staram się zawsze dotrzymywać obiecanych terminów, Klient zawsze jest informowany o statusie swojego zamówienia, a wszelkie opóźnienia w realizacji dostawy są rekompensowane w odpowiedni sposób.

 Fachowa wiedza – pewnie wiele razy spotkaliście się z przypadkiem kiedy sprzedawca nie bardzo wiedział o czym mówicie... Mimo że firma jest młoda nie ma z tym problemów dzięki stałemu szkoleniu i zgłębianiu historii, zasad mechaniki itp.

Drodzy Klubowicze i Forumowicze MB/8 Club Poland :
Zapraszam was do odwiedzania mojego sklepu w którym znajdziecie części dedykowane do Mercedesów ( szczególnie do w114/5)
Zapraszam

Oferta będzie na bieżąco poszerzana również o inne modele MB
Dla klubowiczów przewidziane są upusty cenowe w wysokości 10%.Przy większych zakupach i wcześniejszym ustaleniu rabat zostanie zwiększony.
Dla firm i warsztatów zajmujących się naprawą i renowacją aut klasycznych przewidziane są rabaty ustalane indywidualnie.

Z wyrazami szacunku

Tomasz Olejniczak
OldtimerCentrum

Od siębie dodam że właściciel jest moim Kolegą i szczerze mogę polecić jego sklep, ceny są konkurencyjne a oferta ciągle się powiększa i wreszcie wiem gdzie mogę kupić "gwizdek" do swojego /8
[oczko]

Gdyby były jakieś wątpliwości co do tego czy części bedą pasowały ( seria itp , itd ) zawsze mogę podjechać i sprawdzić...
Pozdrawiam Paweł (Mojo13)

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Dziś oficjealnie nastapiło wciągnięcie http://oldtimercentrum.abc24.pl na listę klubowych Partnerów - Polecam i zawsze służę pomoca w razie wątpliwości - mogę podjechać i oblukać towar [oczko]

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Tytuł:
swój chłop

Tak.Osobiście życzę powodzenia w rozwinięciu interesów z użytkownikami forum jak i powiększania oferty.Sam już zamówiłem coś do 115 i czekam na dostarczenie.Po fakcie podziele się wrażeniami z transakcji (przez telefon właściciel bardzo przyjemny w rozmowie jak i pomocny w miare możliwości), co do formalności płatniczych dostosowuje się do życzeń klienta.Narazie wrażenia bardzo pozytywne.I oby tak dalej!!!
Pozdrawiam!

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Jak bede robił W115 to napewno cos sie zamówi, nie wiesz czy beda wprowadzone czesci do W123?

Tytuł:
swój chłop

Nie wiem.Ale proponuje zadzwonić do właściciela i się dowiedzieć.

Pozdrawiam!!

BMW E3 2.8 '73

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Chciałbym zakomunikować kilka nowości:
-Z OldtimerCentrum został wydzielony sklep Oldtimer Centrum Classic który zajmuje się tylko i wyłącznie częściami do Klasycznych Mercedesów a osobą odpowiedzialną na zamówienia i kontakty z klientami jest nowy join owner czyli JA [oczko]
- Rabaty dla klubowiczów zostają
- Jako pierwsi w Polsce, od 13 Sierpnia zaoferujemy możliwość zakupów na raty ( chyba nie muszę tłumaczyć jakie płyną z tego korzyści ) - szczegóły wkrótce.
- proszę pytać o rzeczy których nie ma w ofercie sklepu - cały czas poszerzamy ofertę.

www.OCClassic.com
info@occlassic.com

Z Poważaniem
Paweł Rożen

Tytuł:
Klubowicz

mojojojo13 pisze:

www.OCClassic.com

Z Poważaniem
Paweł Rożen

Ale pod tym linkiem nic nie ma???? <br>Dodano po 1 minutach.:<br> ooooooooooo bardzo przepraszam.

JEST!!

Zwracam honor.

Tylko strasznie powoli się ładuje ;-)

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

TYlko powiem szczerze że asortyment nioe powala (Choc zly nie jest) Do mojego widze dostane wszystko co sie da do rozrządu i tyle z mechaniki. A generalnie mechaniki to pelno nawet w normalnych sklepach, wiec panowie popracujcie nad asortymentem. Czasem to jest wazniejsze niz ceny, a szczegulnie w branży ktora sobie wybraliście.

GMail: anwojcik (at) gmail.com

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

kudłaty pisze:
Tylko strasznie powoli się ładuje

u mnie ładuje się ok :) masz FF?

and6412 pisze:
TYlko powiem szczerze że asortyment nioe powala (Choc zly nie jest) Do mojego widze dostane wszystko co sie da do rozrządu i tyle z mechaniki. A generalnie mechaniki to pelno nawet w normalnych sklepach, wiec panowie popracujcie nad asortymentem. Czasem to jest wazniejsze niz ceny, a szczegulnie w branży ktora sobie wybraliście.

mojojojo13 pisze:
proszę pytać o rzeczy których nie ma w ofercie sklepu - cały czas poszerzamy ofertę.

proszę pytać , nawet jeśli nie ma w ofercie to nie znaczy że nie ma

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Numer GG: 85536
strona partnerska na klubowej została zaktualizowana :)

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

mojojojo13 pisze:

proszę pytać , nawet jeśli nie ma w ofercie to nie znaczy że nie ma

OK, ale zdajecie sobie sprawe ze to "dosc" nie3wygodne dla klienta. Internet to takie medium ktore powinno serwowac informacje natychmiast a nie zmyuszac ludzi do czekania na odpowiedz.

GMail: anwojcik (at) gmail.com

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00