kielbik pisze:
sakkul pisze:
masz sceptyczne podejście jak większość na tym forum
od razu sceptyczne

Nie zebym byl czepialski ale uwazam, ze w czym jak w czym ale w oznaczeniu naszych samochodow porzadek musi byc!
Tak prawde mowiac to "troche" mnie podkupiles. Interesowalem sie tym autem i z tego co mi powiedzial sprzedajacy wynika, ze tak predko to auto jezdzic nie bedzie... Stalo ponad 10 lat, jest zezarte duzo bardziej niz twoj zloty i ogolnie nie na chodzie. Jestes pewien, ze wiesz co robisz?

sakkul pisze:
znajdzie miejsce w złotej loli
czy mam przez to rozumiec, ze jednak zdecydowale sie pozostawic oryginalny kolor? Jezeli tak, to gratuluje!
OGLĄDAŁEM DZIŚ TO AUTKO DAJ MI TYDZIEN I BĘDZIE NA CHODZIE NIEDŁUGO FOTOSY Z PIERWSZYCH JAZD OD 10 LAT STANIA W STODOLE:) MOCNO ZGNITE NIE JEST WIDZIAŁEM W OWIELE GORSZYM STANIE ALE JAK BAGAŻNIK ODLECI TO BĘDZIE JUZ TYLKO NA CZĘŚCI:):) a I JESZCZE 1DNA SMIESZNA SPRAWA NA MASCE NAMALOWANY JEST TYGRYS:(:( DZIWNY KLIMAT MIAŁ POPRZEDNI WŁAŚCICIEL)
A CO DO KOLORU TAK JAK I DO OZNACZENIA NASZYCH SAMOCHODÓW:) TO JA MAM NAPRAWDE WOLNĄ RĘKE KOLOR DLA MNIE
NA ŻÓŁTEJ LOLI TO NADAL 040 SZWARZ I ZMIANA SILNIKA NA (185PS) JEDNYM SŁOWEM SKŁADAK:) WIEM ŻE JEGO WARTOŚĆ SPADNIE DRASTYCZNIE ALE JA ZROBIE GO TYLKO DLA SIEBIE I NIE PODZIELĘ SIĘ AŻ DO KOŃCA JEGO DNI:)
POZDRAWIAM
AŻ DO KOŃCA JEGO DNI.