Ok więc trochę opisu:
Kolor piękny, dźwięk silnika piękny, felgi ok, wyprostowane papiery (nowe numery nadwozia) - tyle z plusów
minusy: buda - miejscami źle wyszlifowany (widać fale), miejscami błędy przy kładzeniu lakieru, chromy utlenione, część z wgnieceniami. Zewnętrzne gumy bardzo zmęczone i po prostu przyklejone na jakiś mocny klej i poczernione. Plastiki i chromy nie przylegają tak jak powinny, kołki wyskakują. Na zdjęciach z prac które zostały mi przesłane widać profeskę, no żywo to praca na kolanie, i byle szybciej auto do żyda.
Środek nowy, ale miejscami niedoróbki, w zakamarkach też niedoróbki, np po odciągnięci dywanów ukazuje się stary lakier, więc buda malowana tylko na zewnątrz. Silnik na zdjęciach piękny i lśniący, z pochromowaną pokrywą zaworów. Na żywo to tego chromu już nie było, a auto ponoć zrobilo ok 100km wiec nie wiem czym to było psiknięte.
Ogólnie brakowało kilku elementów - to tu uszczelki, tam śrubki, tam plasticzku.
Mieszanka paliwa zbyt bogata i auto na jałowym wkręcało się na obroty. Jakiś wyciek ze skrzyni.
Nawet nie zaczynałem negocjacji cenowych bo nie było sensu pakować tego na lawetę i za 20tys, bo większość prac trzeba powtórzyc. Ba, przejechałem 1500km wynajętą lawetą i nawet nie chciało mi się nim przejechać.
No nic, pozdrawiam