mojojojo13 pisze:
Beet a jakiego konkretnie auta szukasz? - ideału za pół darmo
- auta do remontu?
- w dobrym stanie ale już troche kosztujacego?
a wogule to co ty za kierunek studiujesz że tak tą sesją Się przejmujesz ?
zrozumiem jeśli Medycyne
Oj az tak mi nie zalezy zeby tanio kupic, ale wole dac pare zlotych mniej i sam sobie przy nim podlubac, niz wysuplac te 10tys czy wiecej i miec frajde tylko z jazdy. Wakacje bede mial dluzsze, to w sam raz zeby cos porzezbic (w dobrym tego slowa znaczeniu

) Ogolnie szukam samochodu z ladnym, kompletnym wnetrzem, nadwozie jako tako zeby sie trzymalo kupy, ale tez zeby nie brakowalo co drugiego chromu..
Dlugo by wymieniac co ja bym nie chcial, a realia sa oczywiscie inne, ale jak znajde 240 3.0D powiedzmy do remontu mechanicznego i blacharskiego, nawet za jakies 5-6 tys to bede uradowany

To ma byc samochod na zolte blachy, wiec po prostu chce uniknac pozniej problemow typu "potrzebny mi niewytarty fotel kierowcy, dywanik pasazera, deska rozdzielcza oczywiscie niepopekana" itp.. Do wszystkich czesci blacharskich i mechanicznych jako taki dostep mam, a wiem ze szukajac roznorakich "dupereli" do wnetrza niezle bym sie naplacil a i pewnie ciut podirytowal.
Wysokie wymagania, czy wierzycie ze cos znajde?
A co do studiow, to z medycyna bym chyba nie mial az takich problemow, jak z prawem

Cala rodzinka w sluzbie zdrowia pracuje, tylko mnie sie zachcialo bandytow zza krat wyciagac

No ale jak sie nie uda, to bede mial wiecej czasu na remont trapezika, jak juz go znajde, wiec nie ma tego zlego..