Wiem, robiłem tak samo, wiem doskonale, tylko wtedy o rozkodowanie numeru nadwozia pytały osoby które się udzielały na forum czy to wcześniej czy do później i mniej było tych pytań. Teraz ktoś się loguje po to żeby rozkodować numer nadwozia i koniec, sam nie umiem rozkodować numeru VIN bo nie znam stron z ruską viniarką czy innym wynalazkiem.
Przepraszam że tak zareagowałem w sumie bezpodstawnie ale jakiś dzisiaj jestem zdenerwowany od rana (nie masz pojęcia jak ludzie potrafią przez telefon wyprowadzić z równowagi)
Kolegę wyżej przepraszam i co do informacji mogę dodać żeby zamówił sobie DK (daten karte - po polsku karta danych)
obecnie należy wysłać zapytanie choćby przez internet do najbliższego dealera i średnio w ciągu jednego dnia roboczego dostajesz zwrot karty gdzie masz już kolor tapicerki rodzaj opon i lamp itp.
Co ci jeszcze może pomóc na przyszłość ?
Ten temat :
viewtopic.php?f=7&t=5211oraz ten :
viewtopic.php?f=7&t=4694przy okazji tej rozmowy przymierza się ktoś aby rozszerzyć ten dział o kolory nadwozia ?
No i dawaj te zdjęcia z zewnątrz i w środku bo lubię sobie pooglądać te nasze starocie
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Tomku a co do takich słów to moje nie są skierowane do niego w taki sposób jak słowa skierowane do mnie kiedy ja tutaj pisałem na początku, po prostu napisałem że takie informacje są na forum, mnie natomiast wyśmiano itp. Ja troszkę opierdzieliłem (niesłusznie zresztą) ale pomogłem no i przeprosiłem