KarolS1988 pisze:
PiotrH pisze:
Cześć, nie wiem czy 500,00zł za niego odzyskasz.
aż tak tragicznie ? to może rozebrać go na części ?
W końcu chcesz kupić, czy sprzedać, bo coś tak nie do końca rozumiem. Ze zdjęć niewiele widać, które części mogą się jeszcze do czegoś nadać. Bo szyby to raczej większość ma dobre......pokrywy przód i tył też rzadko są zniszczone. Środka nie widać, listwy też słabo niektóre pogiete, sądząc po wyglądzie zewnętrznym to drzwi też już swoje przeżyły. Auto obecnie wygląda, że nie jest na chodzie więc silnik raczej cięzko zdiagnozować. Jeżeli to Twoje auto, to najlepiej wiesz co w nim jest dobre. Czasem powodzenie sprzedaży zależy od tego gdzie samochód się znajduje.
Pozostaje jeszcze problem z OC.
Wycena samochodu czy częsci na podstawie zdjęć przypomina wrózenie z fusów, co w sumie nie na wiele się przydaje. Mój 115 240 3.0 był w dużo lepszym stanie, przynajmniej wizualnie, zanim go rozebrałem. Chciałem go oddać za darmo - tyle tylko, żeby ktoś zapłacił za nowe części które do niego kupiłem czyli blachy, uszczelki drzwi i elementy metalowo gumowe zawieszenia. W sumie zestaw który każdy prędzej czy później będzie musiał nabyć myśląc o jako takim remoncie 115. Do dnia dzisiejszego jestem jego szczęsliwym właścicielem
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
, stąd mój optymizm co do cen możliwych do osiągnięcia przez auta wymagajace koniecznego remontu. Niektórzy znajomi kupowali takie skorupy po około 500,00zł z nadzieją, że coś zawsze się z tego przyda i różnie z tym bywało

.
Tak więc jeśli masz to kupić, raczej bym odradzał, a jeśli sprzedać to życzę powodzenia - zacznij od założenia tematu w dziale giełda.