Chciałbym Wam zaprezentować - mam nadzieję - Nowego Partnera MB/8 Poland
http://oldtimercentrum.abc24.pl
W rozwijającym się dynamicznie serwisie internetowym znajdziecie części dedykowane do aut klasycznych w tym do naszych ulubionych /8 a w niedalekiej przyszłości zapewne i innych modeli MB!.
Email przesłany przez Właściciela
Cytuj:
Witajcie
Nazywam się Tomasz Olejniczak i jestem właścicielem „OldtimerCentrum.com” -sklepu internetowego z częściami do klasyków.
Pomysł założenia sklepu zrodził się z fascynacji połączonej z pasją do zabytkowej motoryzacji oraz brakiem na rynku firm oferujących części do klasycznych aut, które często traktowane są jak zło konieczne...
Jako posiadacz klasyków ciągle bliskie są mi problemy z jakimi muszą zmagać się właściciele zabytkowych aut , już sama dostępność części stanowi swoisty problem nie mówiąc już o ich jakości czy cenie.
Choć OldtimerCentrum.com jest młodą firmą , mimo to ma ugruntowaną pozycję na rynku dzięki dbaniu o wysokie standardy, jakimi są:
Jakość -oferuję części tylko sprawdzonych marek , nierzadko jako dystrybutor posiadam na nie wyłączność
Korzystne ceny – zaopatrywanie się bezpośrednio u producentów pozwala mi zaproponować bardzo konkurencyjne ceny
Solidność – mając na uwadze potrzeby Klientów, przede wszystkim zaufanie jakim mnie darzą -zawsze profesjonalnie i indywidualnie podchodzę do każdego zamówienia, realizując je jak najszybciej i w profesjonalny sposób.
Terminowość – Staram się zawsze dotrzymywać obiecanych terminów, Klient zawsze jest informowany o statusie swojego zamówienia, a wszelkie opóźnienia w realizacji dostawy są rekompensowane w odpowiedni sposób.
Fachowa wiedza – pewnie wiele razy spotkaliście się z przypadkiem kiedy sprzedawca nie bardzo wiedział o czym mówicie... Mimo że firma jest młoda nie ma z tym problemów dzięki stałemu szkoleniu i zgłębianiu historii, zasad mechaniki itp.
Drodzy Klubowicze i Forumowicze MB/8 Club Poland :
Zapraszam was do odwiedzania mojego sklepu w którym znajdziecie części dedykowane do Mercedesów ( szczególnie do w114/5)
Zapraszam
Oferta będzie na bieżąco poszerzana również o inne modele MB
Dla klubowiczów przewidziane są upusty cenowe w wysokości 10%.Przy większych zakupach i wcześniejszym ustaleniu rabat zostanie zwiększony.
Dla firm i warsztatów zajmujących się naprawą i renowacją aut klasycznych przewidziane są rabaty ustalane indywidualnie.
Z wyrazami szacunku
Tomasz Olejniczak
OldtimerCentrum
Od siębie dodam że właściciel jest moim Kolegą i szczerze mogę polecić jego sklep, ceny są konkurencyjne a oferta ciągle się powiększa i wreszcie wiem gdzie mogę kupić "gwizdek" do swojego /8
Gdyby były jakieś wątpliwości co do tego czy części bedą pasowały ( seria itp , itd ) zawsze mogę podjechać i sprawdzić...
Pozdrawiam Paweł (Mojo13)