11owca pisze:
materiał w środku całkiem ładniutki
skórka??
nie, miekka skaja, a ten żólty to alsassua z Dekomy ...
a boczki drzwi też robiłeś??
Tak boczki, listwy pod pasami, lsitwy ozdobne wokoło drzwi, boczki (przy pedale ręcznego i po przeciwnej stronie 0, cały środek oprócz dywaników i podsufitki. Podsufitke chyba wypiore i pomaluje, gdyz jest w b. dobrym stanie ...
ja chyba zainwestuje w ful skórę koloru mniej więcej takiego jak ty masz w środku
Full skóra będzie piękna ...
ale bardziej patrzyłem za jakimiś profesjonalnymi firmami które zajmują się tylko tapicerką samochodową
koszta to jakieś 2000zł
Wraz z materiałem ?! U mnie wyszło około 1000 pln wraz z materiałem ... <br>
Dodano po 1 minutach.:<br>
11owca pisze:
skórka??
ja chyba zainwestuje w ful skórę koloru mniej więcej takiego jak ty masz w środku
ale bardziej patrzyłem za jakimiś profesjonalnymi firmami które zajmują się tylko tapicerką samochodową
koszta to jakieś 2000zł
Tak robiłem boczki, listwy pod pasami, lsitwy ozdobne wokoło drzwi, boczki (przy pedale ręcznego i po przeciwnej stronie 0, cały środek oprócz dywaników i podsufitki. Podsufitke chyba wypiore i pomaluje, gdyz jest w b. dobrym stanie ... <br>
Dodano po 37 sekundach.:<br>
11owca pisze:
skórka??
koszta to jakieś 2000zł
Mój materiał to miękka skaja i alsassua z Dekomy ...