Autko wyprodukowane w 1988 roku a więc początek produkcji.Silniczek 3.6 rzędowa szóstka 199PS.Automat of koz
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
Kolor szaro-zielony metalic i czarna skóra wewnątrz + orzechowe drewno. Autko ma 233 tkm mam nadzieje że nikt nie grzebał przy przebiegu

Samo prowadzenie -bajka chociaz nigdy nie jeździłem automatem to po pierwszej przejażdżce miałem wrażenie jakbym nim jeździł od dawna.Ile pali?...........na razie jeszcze nie wiem dokładnie ale na trasie przy spokojnej jeżdzie tj 100km/h wyszło jakieś 12 l.Miasto około 15-17 trzeba liczyć.Gazu w nim nie ma i nie będzie!!!! Autko będzie wynajmowane na śluby oraz niedzielne przejażdżki więc nie ma to sensu.A poza tym zbyt drogie części i prestiż auta żeby kombinować z gazem.Kupiłem go za 14,2 tys. zl.Musze naprawić dmuchawe bo chodzi na jednym biegu i nie moge regulować nawiewem oraz w tylnych drzwiach nie opuszcza sie szyba.Trzeba po prostu przejżeć elektryke na spokojnie. Tylny zderzak przydałoby sie pochromować ale najpierw musi "kotek" zarobić na siebie.