beet pisze:
Jak praca ma być obiektywna, to zwróć uwagę na występujące również w środowisku posiadaczy Mercedesów zwieśniaczenie.
To byłoby trudne. Musiałbym powtórzyć jakieś badania z przeszłości. "Zwieśniaczenie" chyba może dotyczyć każdej marki, której auta np. stają się przystępne, a są pożądane.
w0jta5 pisze:
Ja w ogóle nie rozumiem takiego stwierdzenia. To że mam Mercedesa, to jestem lepszy od kogoś kto jeździ Skodą czy autem innej marki?
Ależ po co od razu wartościować. Odrębność nie musi od razu wprowadzać kategorycznego podziału na lepszych i gorszych. Jeżeli jednak np. tworzą się kluby, to członkostwo wprowadza odrębność. W końcu są klubowicze i nie-klubowicze...
Bukol pisze:
Toz chyba o tym ta praca ma byc i ma odpowiedziec na to pytanie czy tak sie czuja wlasciciele tych aut. Jezeli wyjdzie na tak, to kolega nam wystawi zbiorowe wezwanie na badania i leczenie
Cała praca może nie, ale jakiś akapit pewno się znajdzie

Skierowania na badania nie będzie.
Tak, czy inaczej...
Dziękuję jeszcze raz za poświęcony czas. Ankietę zamknąłem. Nie spodziewałem się, że tak szybko pójdzie.
Dzięki Wam zebrałem 318 wypełnionych kwestionariuszy. To zdecydowanie więcej, niż sądziłem, że uda mi się pozyskać. Dziękuję też za miłe słowa, konstruktywną krytykę i wsparcie.
Chciałbym, aby temat pozostał otwarty w razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań, pomysłów itp.
Serdecznie pozdrawiam.
Krzysiek.