Po wielkich trudach w końcu udało się. Powstał Kalendarz MB/8 Club Poland 2011.
Od początku przyświecał mi pomysł pokazania samochodów z profilu. Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa, ponieważ na prośbę Idzika o podsyłanie zdjęć mało kto odpowiedział. Mam nadzieje, że właściciele samochodów które znalazły się w publikacji będą zadowoleni z takiej formy ich wyróżnienia.
W środku znajduje się sześć zdjęć modeli W114/115 i sześć zdjęć innych modeli MB. Wszystkie samochody są własnością osób związanych z klubem MB/8. Zdjęcia poddane zostały obróbce kolorystycznej (wyciągnięte kolory samochodów, rozsaturowane tło). Załączam tylko 4 strony, resztę zobaczą szczęśliwi nabywcy.
Kalendarz liczy 14 stron w formacie A3 poziom. Jak pisałem wcześniej kalendarium jest od marca 2011 do marca 2012r.
Wydrukowany techniką druku cyfrowego w ARSLIBRI (
http://www.arslibri.pl)
Przelew w kwocie 40zł kalendarz + 10zł przesyłka, proszę uiścić na konto:
Stowarzyszenie MB/8 Club Poland
ul. Jagiełły 14
55-100 Trzebnica
25 1500 1285 1212 8003 6092 0000
Następnie dokładny adres do przesyłki poproszę do mnie na priv.
(Opcja ta dotyczy raczej ludzi spoza Warszawy, na ternie miasta wolałbym załatwić to w jakiś inny sposób, możemy dogadać się na pw)
Proszę w tym temacie o zamówienia (kto, ile, gdzie), ewentualne dyskusje niech toczą się w starym wątku.
Malkontentom życzę miłej zabawy w doszukiwaniu się nieprawidłowości (w samochodach, w zdjęciach, w druku i w czym tam sobie jeszcze wymarzą

)