Witam, odklepując praktyki w Bydgoszczy pewnego dnia zauważyłem stojącego w krzakach, ładnego rekinka, postanowiłem zagadać, a co tam, może jest na sprzedaż za grosze. Nawiązałem kontakt z właścicielem, miły Pan w wieku około 35lat, opowiadał o wymianach, kilka pierdołków w silniku, dał się nawet przejechać, zakochałem się w tym aucie, bałem się zapytać o cenę, szczerze.. to nie znam się zbyt na starszych bmw, więc proponuje mu 3500zł a on na to że nie chce aż tyle, odda ją za 2500zł. Wnętrze bardzo ładne, tylko wyprać i obszyć fotel kierowcy, silniczek po kilku tygodniach zapalił od drugiego strzała, na początku chodził nie równo, ale to gaźnikowiec więc myślę że on tak ma, zawieszenie bardzo fajnie się sprawuje, do roboty blacha i lakier, spód trochę spocony i jakby do uszu dochodził głoś szumiącego wału podczas jazdy. 2500zł za rekinka w coupe, z brązowym wnętrzem, zgodnym z vinem ? Ogólnie nie miałbym czasu i pieniędzy na robienie go na lalę ale powiedzmy za 3-4lata, wziąłbym się za niego, póki co stałbym pod strzechą, myślicie że bmw z 83r to dobra inwestycja ?
Pozdrawiam i załączam 3fotki jakie udało mi się zrobić moim kalkulatorem.
Załączniki: |

Bmw1fm.jpg [ 228.13 KiB | Przejrzano 1296 razy ]
|

Bmw2fm.jpg [ 30.13 KiB | Przejrzano 1296 razy ]
|

Bmw3fm.jpg [ 31.7 KiB | Przejrzano 1296 razy ]
|
_________________ MB W123 240D '80 VW Lupo 1.4TDI '01 Suzuki GS 500 '92 - motocykl czysty KTM EXC 400 '00 - motocykl brudny Czas nas zmienił, wracamy do korzeni..
|