No właśnie nie, 10 min temu szukałem bo mnie jeden z zainteresowanych poprosił. Napisze to co jemu:
Niestety nie mam robionych teraz. W drugim załączniku przesyłam jedyne zdjęcie jakie mam na którym widać cos z wnętrza. Można zobaczyć kolorystykę (przepraszam za minę

ale to jakieś zdjęcie 'z przypadku'). Obecnie po zimie pasowałoby zrobić w środku wiosenne porządki, czyli odkurzyć, może przeprać siedzenia. Jednak nie widać jakichś specjalnych śladów zużycia. Przyciski konsoli nie sa powycierane co typowe w tych autach, kierownica także nie powycierana Po siedzeniach także nie widać zużycia. Jest uszkodzony (pęknięty) jeden zawias schowka. Na pewno do wymiany są dywaniki, chciałem to zrobić po zimie.
W pierwszym załączniku pokazane są takie same fotele jak w moim. Fotele w tym aucie to absolutna rewelacja, od tej pory sportowe fotele są dla mnie już warunkiem koniecznym zakupu auta. Generalnie chodzi o komfort i możliwości regulacji. Polecam. Wnętrze wyglada jak u mnie, poza:
-listwą która u mnie jest czarna/szara
-skrzynią automat
-ja mam radio becker z NAVI (chyba zamontowane w salonie więc wygląda jak fabryczne)