Witam! Mam problem z moim Berlingo HDI '01. Mialem awarie sprzegla - wymienilem. W miedzyczasie niedomagala pompa paliwa i wskaznik paliwa w zbiorniku - naprawilem/wymienilem. Pali sie lampka silnika, auto zapala i za chwile gasnie. W necie znajduje same glupoty pisane przez niekompetentnych kretynow, wiec nie chce juz sie na ich opiniach opierac. Droga dedukcji i analizy objawow doszedlem do wniosku, ze problem istnieje gdzies w ukladzie wysokiego cisnienia paliwa (ktorys czujnik, pompa wtryskowa, wtryski, cholera wie co..). Nie chce juz kombinowac z losową wymianą elementow, bo wydam wiecej niz na samo auto. Szukam magika, ktory dobrze zna cytryny, ma interfejs i najlepiej jakies czesci na podmianke, coby wyszukac przyczyne niedomagan i ja usunac. Najlepszy magik bedzie magikiem dociekliwym i pracowitym, w odroznieniu od leniwego, tepego i idacego po lepkach.. Koledzy, pomozcie znalezc mi kogos, kto w miare niskim kosztem naprawi mi autko. Pozdrawiam!
_________________ Wojtek P. (Borys) -------------------------------------------------------- '92 MB 124 260E Lalunia - automat, gaz, poducha, elektryka '94 BMW R1100GS Balbinka, '95 Honda NTV 650 Honoratka, '60 Awo 425S ex - '88 MB 124 200TD
|