remi pisze:
gratuluje zakupu - niech się sprawuje
Dziękuję

BarMan pisze:
A swoją drogą Mercedes potrafi bardzo uzależnić, po Twoich doświadczeniach ze szczepanem wielu by sie zraziło do marki lub modelu.
Bezstresowej eksplatacji życzę
Nie wyobrażam sobie jazdy inną marką auta. Po przygodach ze szczepanem nie zraziłem się do Mercedesa.
maclaw pisze:
gratuluję nabytku - bardzo ładny, niech się sprawuje
Dziękuję

KarolS1988 pisze:
no proszę, ledwo złom z przed bloku zabrali a tu nowy mercedesik, pewnie tego oglądałeś z 10 razy i to z biegłymi sądowymi. Nie no żart, bardzo ładnie się prezentuje, środek bardzo zadbany
To prawda, co do zgodności VINu byłem bardzo ostrożny, ale jest w 100% zgodny - tym razem sprawdziłem przed wyjazdem
![[wstyd]](./images/smilies/wstyd.gif)
, wyklejki daten karty, tam gdzie powinny być - są.
Jest naprawdę bardzo zadbany, w rodzinie od 12 lat, każdy z członków rodziny ma swojego Mercedesa, w 100% bezwypadkowy, kompletna dokumentacja, z zimie niby nie użytkowany.
b@rtek pisze:
Gratulacje!Fajne auto. A sprawdziles czy nie szczepan?
Tym razem sprawdziłem przed wyjazdem
THC pisze:
ASD nie działa.
A to pech
THC pisze:
Na żwirku stare audi zostawi dwa ślady.
Zobacz czy lata bokami, moja słaba 190 z asd przejedzie rondo bokiem z zapalonym trójkatem.
Poczytaj posty kolegi Ucho, on wybłyskał sobie błedy z asd.
Będę musiał go wybłyskać. Mam nadzieję, że ewentualna naprawa nie będzie zbyt droga.
Chciałbym wymienić żarówki w pokrętłach nawiewów lewym i prawym. Czy będę musiał demontować poduszkę i licznik, żeby je wyciągnać, czy bezproblemowo wyjdą po naciśnięciu blaszek?