Najazdy w Łodzi:
- róg Przybyszewskiego i Puszkina zaraz za serwisem opon i obok stacji benzynowej;
- róg ul.Kilińskiego i wjazd w osiedle przy ul. Juliusza Słowackiego- obok parkingu strzeżonego- klucze u stróża parkingowego;
- kiedyś były jeszcze (teraz nie wiem- dawno nie korzystałem) przy Zajeździe na Rogach przy wylocie z Łodzi na Stryków- róg Strykowskiej i Rogowskiej- najazdy na parkingu, gdzie cyklicznie organizowane są KJS-y.
Na razie tyle sobie przypomniałem.
Voytas- jeśli będziesz mieć problemy ze zlokalizowaniem to dzwoń- 723 34 34 34- naprowadzę Cię
BTW W przyszłym roku będę robić wylewkę w garażu (na razie jest tam utwardzone klepisko z wysypanym tłuczniem ceglanym) i zastanawiam się nad wykopaniem kanału (odwlekam to z roku na rok- jak zrobię wylewkę bez kanału to pewnie będę żałować, a kasa ciągle rozchodzi sie na inne, ważniejsze prace przy wykończeniu domu). Może macie doświadczenia związane z budową kanału- chodzi mi o konstrukcję ścian wewnętrznych kanału, które zabezpieczą przed osuwaniem się gruntu. Szukam taniego (nie mylić z tandetnym lub niebezpiecznym) pomysłu. Nauczony już 5 letnim doświadczeniem z remontem kapitalnym starego domu, wiem że niektóre konstukcje można wykonać, korzystając z niestandardowych rozwiązań, znacznie taniej, przy zachowaniu podobnej funkcjonalności i estetyki.