przemulek pisze:
Ja też jestem pod wrażeniem ale...ptasia proszę o fotkę Twoich brudnych rąk w smarze na tle tego Junaka
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Z remontu Janka będzie ciężko bo jest już poskładany ... ale z rozbierania silnika od Pannonii TLF pewnie coś znajdę bo robiła instrukcję fotograficzną.
szymon.dziawer pisze:
Ale wózek to Velorex zdaje się?
Tak to Velorex , ale jak ktoś się orientuje to wie ile kosztuje WB lub Sum
_me: how_ pisze:
.Kurna, a moja jeździ srebrną tojotą do galerii i ciągle maluje paznokcie.
No i weź tu zrozum mężczyzn
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
... z byłym facetem rozstałam się właśnie przez to że jak to się wyraził "kobiecie nie wypada mieć smaru za paznokciami " , pomijam już fakt że dostawał białej gorączki gdy przyjeżdżając do mnie zastawał mnie w garażu robiącą coś przy WUS-ce
Przy Janku na szczęście nie było zbyt dużo pracy . Najwięcej czasu i cierpliwości wymagało zdobycie części , z instrukcją na kolanach krok po kroku i udało się . Silnik wymagał tylko doszczelnienia ( daremny trud - przecież to Junak
![[hihi]](./images/smilies/hihi.gif)
). No nie powiem , przy wkładaniu silnika do ramy potrzebna mi była pomoc (to jednaknie WSK ani Pannonia). Bez problemów ze zrobieniem instalacji elektrycznej też się nie obyło

ale reszta to była tylko formalnośc tym bardziej że przed malowaniem o ładnych kilka razy rozbierałam go i składałam żeby wszystko pasowało .
Jeszcze jakieś fotki ze stanu obecnego muszę zrobić bo jakoś tak nigdy nie ma czasu ...