Cytuj:
MercSwir napisał:
Gołota to stary zwapniały dziad
O wypraszam sobie
hehe
No a kontynuując temat walki to dla mnie du*y dał strasznie sędzia. Po śmierci zawodnika na ringu jakieś 2 lata temu sędziowie są strasznie przewrażliwieni i przerywają walkę w momencie, w którym ona się dopiero zaczyna. Co to dla gołoty podnieść się 7 razy z desek i spuscić łomot przeciwnikowi? .. A banie i tak ma zrytą to nic mu się złego nie stanie
Walki z Bowem sobie ciągle powtarzam, gdy jeden i drugi latali po macie jak worki a sędzia dopuszczał tak piękne widowisko.
Nie mówię, że jak by sędzia nie przerwał to gołota by wygrał .. bo pewnie by tak nie było ale przy jego ciosie i (nie oszukujmy się) wielkich możliwościach nadal mogło się wiele wydarzyć. Osobiście stawiałem na KO w 6 rundzie.
hmmm. Zastanawiam się. Ziggy Rozalski to największy pajac zawodowego boksu. Osoba, która zniszczyła swojego "przyjaciela". Po jaką cholerę Andrzejowi skołował chyba z 7 walk z zawodnikami ... małymi i szybkimi? Gołota zawsze był wielką kłodą. I za razem walczył najlepiej z większymi zawodnikami.. nie rozumiem więc czemu takich maluchów mu ciągle podstawiali. A jak jeszcze dochodziła spinka przez pierwsze 2 rundy to nawet dziecko dało by radę go trafić.. Ale ok. Było minęło.
Co do walki Gołoty z Adamkiem. Wbrew pozorom ten pierwszy nie walczył źle. Widzieliście te piękne uniki? Rotacje? .. jak na zwapniałego starego dziada pokazywał wiele, wręcz chwilami szydził z "młodego". Problem był w tym, że jednak Gołota słabo atakował. Naszło kilka ładnych lewych (mimo iż nie są to te lewe co kładły największych 10 lat temu to warto sobie uświadomić, że to są ciosy najzwyczajniej kruszące kości w pył). Do tego niska masa Adamka, jego szybkość .. no i to czego już chyba od 10 lat Andrzej nie robi czyli treningu z ręcznikiem (żeby w końcu nauczył sie trzymać ręce .. Sam Colona też skrzywdził nieco Gołotę) i było pozamiatane. <br>
Dodano po 2 minutach.:<br> edit
A najbardziej rozśmieszyły mnie 2 rzeczy
1. Walka stulecia... hmm wielkie hasło reklamowe i nic więcej. Ta walka nigdy by taką nie była.. chyba, że walczył by Gołota z 1996r
2. Adamek wygrał 2 pasy.. w tym Pas Polsatu
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Komedia. Ja już wolał bym paszport...
C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex