hmm powiem szczerze, że duskusja w wyżej przytoczonym linku miała niezłą akcje i w pewnym momencie zaczęła mnie nawet przyprtawiać o dreszcze. Co do samych ramek to postaram sie zaprojektować coś fajnego najprawdopodobniej kilka wersji i przedstawie je do akceptacji zarządu. Projektami, zajme się niestety dopiero za jakieś 2 tyg bo narazie mam sesje i troche krucho z czasem stoje ale zrobie to napewno. Jeśli chodzi o rozprowadzanie ramek to moim zdaniem idealnie było by, gdyby ostateczna ich wersja, zaakceptowana przez zarząd, umieszczona została na stronie głównej klubu w dziale gadżety klubowe tak jak np klubowe pokale. Najbardziej przemawia za tym to, iż wiadomo jak jest z postami dzisiaj są jutro już ciężko je znaleść. Nie wiem jeszcze tylko jak wygląda kwestia rozliczeniowa tak postawionej sprawy. Czy w takiej sytuacji to zarząd czy inny podmiot za to odpowiedzialny zleca wykonanie przedmiotu i potem zajmuje się jego rozprowadzeniem czy jakoś innaczej.....
Ramki planuje zaprojektować w 2 kolorach czarnym i w chromie do wyboru, niestety nie wiem jak zabrać sie za wykonanie ramek z aluminium czy innego metalu, a z doświadczenia wiem, że trwalość plastikowych chromowanych podkładek pozostawia wiele do życzenia i po kilku wizytach w myjni wstyd z nimi na ulice wyjechać.
Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe pomysły, rady czy zastrzeżenia to proszę pisać chętnie przeczytam.
Zdrugiej strony martwi mnie też trochę to co dzieje się w dziale gadżety np. sama kwestia koszulek klubowych poniewaz odkąd jestem na forum, a to bedzie juz jakieś 3 lata to pisze, że są one w przygotowaniu....

a może już są ale przegapiłem jakiś wątek o tym.
Pozdrawiam
Michał