Jacku pisze:
W czasie jak szukasz 123, trzech kolegów z forum kupiło wcale nie złe W123 i nie z górnych półek cenowych.
Pracuję 5 dni w tygodniu, co drugi weekend też mam zajęty, więc nie mam czasu jeździć co chwilę za jakąś okazją...
Prawda jest taka że wszystkie auta po które planowałem weekendowe wyprawy zawsze ktoś mi podkupił koło czwartku (ostatnio 240TD z Nowego Targu)... Taki los
Co do wymagań to masz zapewne rację, rosną z każdym obejrzanym egzemplarzem. Najbardziej urosły po zakupie W126, dzisiaj do końca nie jestem przekonany czy beczka jest w stanie dorównać mu jeśli chodzi o frajdę z jazdy. Niestety na SEC-a jeszcze za wcześnie, muszę awansować o 5 stanowisk w firmie
Gdybym panicznie poszukiwał auta to pewnie już bym miał, ale przy zakupie kolejnego (3 już auta) i braku miejsca przed domem trzeba niestety uważać co się kupuję. Ma to być coś lepszego od 405 i tyle, ale z tym bardzo ciężko jeśli chodzi o W123...
Uff, koniec wywodu i koniec OT.
Kombi z linka fajne, pewnie komuś się przyda... Ja nie mam zamiaru bawić się w zagazowanie 230TE, a jak jeździć na benzynie to lepiej kupić M110 i mieć chociaż frajdę z osiągów i wypasu.