Wika pisze:
Daj ogłoszenie w różnych mediach , tak by tym autem zainteresowali się nie tylko Polacy .
Ostatnio kumpel nie mógł sprzedać starej już ciężarówki ,więc wystawił ją na jakimś niemieckim portalu i "poszła" .
Z tego , co mi opowiadał , to kupił ją jakiś .... Nigeryjczyk .
Nawet się nie zdziwiłem , bo oni nawet kupują w Niemczech ... materiały budowlane . Tak , tak . Wprawdzie drugiego gatunku np. wybrakowane dachówki ale biorą je . Pakują w kontenery , na statek w Hamburgu i do Afryki. Globalizacja
W sumie to jest myśl, ale u nas to chyba tylko do wschodnich sasiadów. A oni jak juz robia to robia zakupy pewnie na allegro

BamBam pisze:
aukcja w allecostam od 1zl z cena minimalna. opisz wszystko co i jak. ja sprzedalem tak safrane i bmw zony. ceny za te auta nie byly zbyt wysokie, lezaly tuz ponizej sredniej. sprobuj
Myslalem juz o tym, tak zrobie gdy przyjdzie co do czego (narazie rodzice na wakacje jada, wiec temad pewnie trzeba odlozyc)
Nilovitz pisze:
ubezpiecz, rozbij, sprzedaj ale to polzartem
Śmiej sie

Jak byl nowy i go chcielismy to go dziubnęli (wrócił spowrotem

) a teraz jak by sie przydalo zeby go ktos skubnal to pewnie nikt nawet nie spojzy

<br>
Dodano po 4 minutach.:<br>
lisu pisze:
pomyslcie moze o odstawieniu auta na jkis komis, pozdrawiam
W komisie juz stalo (przysalonowym, wiec lepszego sie nie da ;/) i o mało tam nie zakwitło. Przez 1,5 miesiaca powaznie zainteresowany byl 1 (slownie jeden) gosc.