Witam. Mam mojego creative'a MuVo Tx 1gb ponad 2 lata i ostatnio zacząłem mieć z nim problemy, tj. zaczął mi się sam wyłaczać w trakcie słuchania muzyki. W jakimś sklepie z elektroniką poradzono mi firmware zaktualizować, no i ściągnąłem to coś ze strony creative'a i żeby to wgrać muszę sformatować odtwarzacz. Kilkam więc, że się zgadzam i w trakcie instalacji / aktualizacji wyskakuje komunikat: przekroczono limit czasu semafora

, odtwarzacz teraz wogóle nie działa, tj. nie można go włączyć. Podłaczyłem go znowu pod usb i system windows xp sam mi znalazł sterowniki do niego i zainstalował mojego creative'a jako:Player Recovey Device. Wcześniej po podłączeniu mp3 było ono widoczne w moim komputezrze jako dodatkowy dysk twardy, a teraz w moim komputerze nie jest mój player widoczny, wogóle nie działa i nie wiem co robić. Nie znam się za bardzo na tym, ale na mój mały rozumek to firmware to jakaś aktualizacja, a ja bym musiał teraz wgrać chyba sterowniki od nowa (drivery czy jakoś tak). Wie ktoś może gdzie to można znaleźc, albo jak mi pomóc żeby mój player znowu działał?? Proszę o pomoc, odpowiem na wszystkie pytania co do creative'a i liczę na waszą pomoc, themod