sokol pisze:
mMm2 pisze:
Ciekawe, ze zaden doswiadczony milosnik jazdy po wertepach nie zamieni uaza na G.
że tak zapytam: po czym wnosisz że tak jest?
zapewne jeździłeś na rajdy G klasą ale przesiadłeś się na uaza
w ogole nie jezdzilem na rajdy
po prostu ostatnio spedzilem duzo czasu z milosnikami i organizatorami imprez terenowych i przy tym mialem okazje obejrzec kilka samochow ktorymi sie poruszaja. To co napisalem o Gklasie powtarzam za nimi, a to ze juz jej nie chce to akurat moja decyzja na ktora mieli wplyw
Naprawde nie slyszalem od nich ani jednej pochlebnej opinii o tym samochodzie i cos w tym musi byc. Przy okazji nie oznacza to, ze zaraz by polecieli do sklepu kupowac uaza
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
.
Uaz nie jest samochodem drogim, ani reklamowanym (no moze az do zobaczenia tej reklamy ktora zapoczatkowala watek
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
) ani nie ma co do jego wersji fabrycznej jakichs niesamowitych opinii. Za to z Gklasa jest w tych wszystkich przypadkach zupelnie odwrotnie.
W zyciu by mi do glowy nie przyszlo porownywac oryginalnego dwuipollitrowego-dolniaka-gazika z ubostwianym tytanem wertepow z reichu -
ale gdyby pieniadze przeznaczone na Gklase wlozyc w uaza, to wiadomo ze w efekcie uzyska sie dobry produkt do podrozy przelajowych przez nasze poligony. I nie przeszkadza mi fakt, ze kazda czesc w tym samochodzie bedzie z innej parafii, wazne zeby nie byla egzotyczna.
Tu chodzi po prostu o kwestie lepiej wydanych pieniedzy a nie przerzucania sie danymi katalogowymi z perspektywy siedzenia na fotelu w salonie producenta
G jest po prostu bardzo drogi...