Może zastanów się nad głosnikiem dwucewkowym i nie mostkowaniu wzamcniacza. Dobrej klasy głośnik JBL-a. I już....
NIe znam sie dobrze na sprzęcie car audio i nie wiem co to za firma CARPOWER ale wzmacniacz za 240 zł to raczej nie urządzenie high - endowe. Ja bym przyjrzał sie okablowaniu aby było dobre - dobry 10mm kabel zasilajacy i masowy - stabilniejsza praca wzmacniacza przy więkeszej mocy. Kable do głośnika...
Nie sądze aby taki wzamcniacz był w stanie zabic starego poczciwego dobrego GDN-a.( Tonsil?)- chyba, że po prostu był za słaby wzmacniacz.
Może kup sobie po prostu 2000watowego
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
buszmena i już.
Ja mam 2 wzmacniacze - jeden dwukanało niski model blaupunkta (chyba 280coś tam) na mostku ma chyba z 80wat w rms i drugi cingciangciong niemiecki 4x 200 wat max i chyba 200 rms na mostku i po podłaczeniu dla porównania obu z nich w tej samej konfiguracji nie ma porównania.
Blaupunkt gromi cingcianga we wszystkim. Dynamika i przyjemność słuchania bez porównania. Co najważniejsze na blaupunkicie membrana głosnika praktycznie stoi aby uzyskać taki bass jak na maxie w drugim wzmacniaczu.
Moim zdaniem niezły z najgorszych głośników na allegro wyhaczysz za ok 100,00 zł który bedzie grał i tyle.... i taki kupuj.
Pozdrawiam