MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt sie 29, 2025 10:30 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
postmistrz
Awatar użytkownika

Może ktoś chce, bo i tak trzeba będzie dać zarobić papudrakom z AUTOHOLOWANIA.
Potrzebna laweta do przewiezienia auta z lewobrzeża (Osowo), na oś. Słoneczne w sobotę i nazad w poniedziałek.

A tłumaczyłem sąsiadowi, że LANCIA Kappa, 400 tys i gaz to zły pomysł. [zlosnik]

kombatant
Awatar użytkownika

A tłumaczyłem sąsiadowi, że LANCIA Kappa, 400 tys i gaz to zły pomysł. [zlosnik][/quote]

ja bym to nazwał sadomasochizmem [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] a gdzie to bedzie wiezione -utylizacja [zlosnik] ????

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

postmistrz
Awatar użytkownika

MERCEDES 4 EVER pisze:

ja bym to nazwał sadomasochizmem [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] a gdzie to bedzie wiezione -utylizacja [zlosnik] ????

[hehe] [ok]

No kiedy jeszcze właśnie nie chce nawet posłuchać, żeby od razu puścić z dymem i nie nabijać kosztów. Może jaki film by powstał.

Na legalizację butli bo to z kraju tulipanów i orchidei przyjechało i ma gaz. Pewnie od 400.000...

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

(me: how) pisze:
do przewiezienia auta z lewobrzeża (Osowo), na oś. Słoneczne

Pożycz od @Montera jego HDS'a i na kipe makaroniaża [zlosnik]

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Jak to zobaczyłem, to się za głowe złapałem. '98 a w środku syf, tapicerka z jasnego nubuku zwana alacantrą po tym przebiegu wygląda makabrycznie. Jakby cała rodzina dla zasady nie myła nie tylko pleców i jeździla nago. Do tego automat [zlosnik] z jakimiś nieodgadnionymi systemami, wszystko elektryczne i podświetlane, jak coś padnie to klękajcie narody. Może to jest fajne jak ktoś kocha włoską kuchnię i zna dobry garaż, w którym ktoś potrafi to opanować za uczciwe pieniądze, ale tak na co dzień, to modlę się już za sąsiada, bo już niedługo przestanie chłopak jeść i opłacać czynsz.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

[quote="(me: how)"]Jak to zobaczyłem, to się za głowe złapałem. '98 a w środku syf, tapicerka z jasnego nubuku zwana alacantrą po tym przebiegu wygląda makabrycznie. Jakby cała rodzina dla zasady nie myła nie tylko pleców i jeździla nago. Do tego automat [zlosnik] z jakimiś nieodgadnionymi systemami,

ja pierdykam- a ta alcanta to jest jakas piprzona pomyłka.... wchodzi w to brud -wyglada jak juz jest nowe koszmarnie i ogolnie syf...juz bym wolał zwykła szmatke lub welur no taki jak w Oplach Omega-to nawet po 300-400 tys wyglada super.A moze na czesci ją??? wtedy cos odzyska a nie straci juz wiecej :lol: :lol: :lol:

MB 308 automatic

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00