no wlasnie ...
kolega przyjechalem wreszcie do mnie zeby mnie powkurzac ... auto do sprzedania ( jezeli ,,szefostwu,, sie nie spodoba prosze o przezucenie do gieldy ) chociaz pisze raczej zeby sie podzielic wrazeniami
auto 124 300CE
rok 89/90
elektryka- szyby , zaglowki, szyber, pasy, lusterka, antena
- ABS, wspomaganie, central
- termotronic
- immobiliser
- centralny zamek
- alu orginal
-tapicerka -czekoladowa
-manual
wedlug licznika 201 tys i nie wyglada na zmeczonego
cena auta 9000 ( niemieckie tablice) dla chetnych z forum rabat i obiecane przez kolege szczere wyznanie co w aucie ewentualnie piszczy

(prosze tylko powiedziec ze informacja z forum a nie z allegro np) tel. 886-562-940
a teraz moje wrazenia

:D:D
auto wizualnie bardzo ladne i eleganckie
od razu wsiadlem i ... po przekreceniu zaplonu poczulem sie nieswojo jak mi z boku jakies mechaniczne ramie podsunelo pasy

:D
Zakrecilem ( bez dodawania gazu) i..................zakochalem sie ponownie w benzynkach MB

:D ciche miekkie ale glebokie warczenie.... dodalem gazu ..i......... jeszcze bardziej mordka mi sie usmiechnela

No to co ... klapnalem drzwiami ( bez dodatkowych odglosow przy zamykaniu latajcych srubek czy jeszcze czegos innego) i bryknalem

:D:D:D wskaznik cisnienia na 1.5 po dodaniu gazu 3 temp 80 ale auto juz po dluzszej jezdzie

wkreca sie fajnie ale powyzej 3000 obotow zaczyna wychodzic z niego prawdziwy zwierzak

:D i buzia jeszcze szerzej sie usmiecha

:D wrazenia ekstra
Minusy ... chyb kazdy kto chociaz troche jezdzil 126 bedzie mial odczucie ciasnosci i braku przestrzeni w mniejszych autach

ale gdybym kiedys mial zmienic auto na troche mniejsze i coupe bedzie to 124 CE i minimum 280CE

hihihih polecam kazdemu kto zastanawiam sedan czy coupe .. PB czy ON
a teraz kilka fotek ,,sprawcy,,

ogolnie dzien uwazam za udany

:D:D:D
nawet widac kawalek mojego combolotka
maska nie domknieta