Dzien Dobry Wszystkim.
Zwracam sie do was o pomoc, chce kupic sobie Mercedesa 124 w dieslu motor 250D lub 300D nie turbo!, szukam kogos kto sprowadzi mi taki samochod z niemiec, szukalem w polsce i nadal szukam ale ciezko jest cos znalezc w dobrym stanie wiele z nich to juz niestety swoje lata swietlnosci maja juz za soba:( ogladalem wiele sztuk jak juz cos znalazlem sensownego to cena byla tak wysoka ze szkoda gadac.
Szukam Mercedesa 124 diesel 250D lub 300D najlepiej w manualnej skrzyni ale nie koniecznie, zalezy mi zeby byl w dobrym stanie technicznym tzn silnik i karoseria, oczywiscie srodek (tapicerka rowniez), najlepiej z oryginalym przebiegiem do 250tys km no max do 300tys km. w kolorze obojetnym byle tylko nie bialy, szukam ludzi ze slaska ale rowniez z calej polski, poszukuje osoby ktora mi sprowadzi taki woz, ja moge sobie rowniez sam znalesc na niemieckich stronach www takiego merca dac namiary na niego a ta osoba zadzwoni wypyta o stan przebieg i pochodzenie, jesli bym sie zdecydowal to wtedy jade z nia do niemiec kupujemy pomaga mi zalatwic formalnosci z tablicami i ubezpieczeniem i powrot do kraju w polsce ja juz sobie sam poradze w wszystkimi papierkami:).
Aha najwazniejsze to to ze na tego merca chce wydac max do 10tys zl.
Moze znacie kogos znajomego uczciwego czlowieka co sie zajmuje takimi rzeczami:) i zna sie troche na mercach.
Pilnie prosze o jakies kontakty lub namiary, z gory wielkie dzieki!!.
to wasz przyszly klubowicz i uzytkownik najlepszych samochodow na swiecie -<mercedes>-
moje namiary to
pawlicas@go2.pl lub 668164678
Dzieki.