Grigorij0 pisze:
skonsultować ewentualne projekt z władzami klubu i uzyskać zgode władz na uzycie loga .
Jeżeli to dla Ciebie nie jest jednoznaczne stanowisko to wybacz.
Widzę poza tym, że temat został olany przez towarzystwo. Ja rozumiem, że przyczynia się to do popularyzacji Klubu ale są pewne zasady których należy przestrzegać i tyle.
To jest czyjaś praca, poświęcony czas itd.
Już wielokrotnie były na tym forum poruszane tematy dotyczące chociażby utrzymania tego forum w sieci. Finansuje je Klub a korzystają z niego tysiące osób które jeszcze w dodatku próbują pewne treści, nie boję się użyć tego słowa, kraść. Klub nie chce za takie rzeczy żadnych pięniędzy ale ma prawo do konsultacji i do wydania zgody. Niczego więcej. Zgoda będzie wydana na pewno bo przeciwskazań pewnie nie ma. Ale w sytuacji gdy ktoś robi takie rzeczy i nawet nie myśli o tym by tę zgodę uzyskać to, wybaczcie, ale jest po prostu złodziejem. Należy sobie uswiadomić, że to co jest w sieci nie znaczy, że jest dobrem wszystkich internautów z które można czerpać garściami.
Tak samo jest z muzyką w sieci. Ściągam jeden kawałek interesującego mnie zespołu po to by kupić płytę w sklepie czy w sieci bo mojej muzy nie ma w sklepach.
Kupiłem W115 bo się w nich zakochałem, odnalazłem interesujące mnie forum by wiedzieć o nich jak najwięcej, poznałem super towarzystwo które nigdy w życiu nie namawiało mnie do tego bym został klubowiczem ale tym co robią i sobą reprezentują zmotywowali mnie i zapłaciłem składkę bo uważam, że korzystam z dobrodziejstw które chcę sam współfinansować.
Chcecie dyskusji to proszę bardzo tylko, że jak na razie tylko jedna osoba podjęła temat co jest dla mnie smutne mocno.
Pozdrawiam