Czlowiek to ma pecha :
Po szkole poszedlem z kolegami na piwo. Pogadalismy , wypilismy i sie rozeszlismy.
Przyszedlem do domu i zjadlem obiadek , owoce i polorzylem sie spac.
Po ok 2h obudzil mnie tapicer ze muj mesiek wrescie jest gotowy wiec zebym wpadla po odbior. mowie wreszcze ostatnie szlify za mna i wszystko git
Zadzwonilem po starszego aby mnie podrzucil i zrobil to.
Zaplacilem i pojechalem.
Nie zauwarzylem zakazu zatrzymywania sie i przystanolem zeby zadzwonic z komurki a tu nagle patrze a przedemnie podjerzdza nieoznakowane Dewoo. i tu sie problem zaczyna !!!!!
Pan nam dmuchnie , rutunowa kontrola i wyszlo 0.5promila!!!!!!!!
Nie wiem jak to sie po tylu godzinach moglo stac!!! Stary jako lekarz mowi ze po owocach a ze spalem to wolniej sie rozklada!!!!!
pozniej mialem 0.29 ale to i tak za duzo!!!!! do tego 150ZL za holowanie autka no i czekam na sprawe !!!!!!
Grzywna , i zabranie prawka od o.5roku do 3lat!!!!!!!!!
naj smieszniejsze jest w tym fakt ze odebralem samochod po blisko 3miesiecznym remoncie!!!!!! a gdybym nie stanol na zakazie to nic by nie bylo!!!! -- czloowiek to jest GLUPI!!!!!!!
Nigdy jak wyjerzdzalem do baru to nawet jak kilka godz. siedzialem nie wypilem grama alkoholu -- a tu nawet NIESWIADOMIE ( bo przecierz sie nie czyje malej ilosci ) i TAKI PECH
trzymajcie za mnie kciuki zeby mi wlepili tylko punkty a nie zatrzymali prawka -- a jak nawet to na min.
Do zobaczyska w toruniu -- oczywiscie ja nie bede kierowca mojego MB