Jako, że Idzik, całkiem słusznie zresztą, zamknął tamten wątek, postanowiłem otworzyć nowy i przy okazji udzielić odpowiedzi na parę zarzutów/ pytań czego nie miałem okazji zrobić...
Zaczynamy
Cytuj:
Ciekawe w co wy się ubieracie?
Timberland, Navigiare, Pierre Cardin, Christian Dior, ROCA, G Unit, Wielkie Joł Codziennie, LRG, CAT, ADIO, DC, Henry Lloyd i parę innych firm textylnianych, wymieniać całej garderoby sensu nie ma, to powinno wystarczyć za odpowiedź.
Cytuj:
Czy na pewno nie jesteście podatni na wpływy reklamy?
W życiu nie kupilem ani jednej czesci ubioru pod wplywem reklamy! Przygode z wiekszoscia firm, ktorych rzeczty nosze zaczalem od wizyty w odpowiednim sklepie, poszukujac czegos, co na ulicach Warszawy bedzie jak najmneij spotykane, czesto z racji, niestety, ceny...Co wiecej, moje ulubione marki praktycznie sie nie reklamuja, kto ma kupic ich ciuchy i tak do nich dotrze.
Cytuj:
Dlaczego kupuje logo? ...bo nie ma innej gazety w Polsce, która pozwoliłaby mi zredukować czas spędzany w sklepie.
Własnie tego nie lubie. Nikt z moich znajomych nie podpiera sie pismem, bo posiada swoj styl i nie potrzebuje wskazowek ,a najczesciej marki, ktorych ciuchy kupuja, nie ulegaja modom, wiec bycie na czasie sie ich nie ima

Cytuj:
Nie musisz czytać (...), nie musisz się zgadzać, jednak twój komentarz jest wystarczająco wymowny by stwierdzić u ciebie brak tolerancji na odmienne poglądy.
Tolerancja... Coz, to trudny temat, ba nawet "zapalny" wiec krocituko przedstawie swoje stanowisko- Toleruje wiele zjawisk, jednak tylko tyle, to nie oznacza, ze bede lubil wszytsko i wszytskich. Dosadnie wyrazam swoja opinie na kazdy temat i ow nie byl wyjatkiem. Boli mnie fakt, ze osob bez wlasnego zdania jest wiekszosc, ze to bezmyslne roboty, ktore programuje sie min. reklamami i pop papka, ale to tyle. Niech robia co chca, czytaja co chca i zakladaja na siebie to, co odnajda w kolorowych peridoykach i na plakatach, ich, ale NIKT NIGDY nie wmowi mi, ze zła ocena takiej postawy to BRAK TOLERANCJI!!! Nie myl pojec i nie podpinaj wszystkiego pod "DEMOKRACJE I POPRAWNOSC POLITYCZNA", jak to sie powszechnie utarlo robic....
Cytuj:
Kupuje logo
I kupuj dalej, nikt Ci tego zabronic nie moze i nie chce( tak mi sie wydaje)
Preferencje textylniane piszcie poniżej, zgodnie z tematem