No więc mam problem bo po zamontowaniu do mojego radia zmieniarki - już był seryjnie jeden głośnik z przodu postanowiłem na tylna półkę włożyć coś mocniejszego - niejako byłem do tego zmuszony bo poprzedni własciciel wycioł dziury o średnicy 20 cm - wybór padł na Blaupunkty Gt2 limited edition -120W trójdrożne
próbowałem podłączyć - podłączyłem równolegle - bo gdybym podłączył szeregowo to bym spalił końcówkę mocy ale nie w tym rzecz-mylę się?<mam tylko jedno wolne wyjście na głośniki bo do 2 jest podpięty przedni> , najpierw podłączyłem 1 głośnik ale okazało się że gra bardzo cicho i nieda się z tym nic zrobić <ten z przodu gra ok> gdzy podłączyłem 2-i było to samo a gdy oba żaden nie gra. nauczony doświadczeniem że jak się człowiek nie zna to niech odda w ręce profesjonalistów sprzęt pojechałem do jedynego zakładu w moim mieście w którym facet stwierdził że radio ma słabą moc - całkowicie się z nim zgadzam- a potem że nieda się nic z tym zrobić - i tu bardzo bym chciał żeby się ten pan mylił
moje radio:
http://mackuz.bolinko.org/is/img4/11252 ... CT0003.jpg
jeśli ktoś się zna na tym to proszę o rade - z góry dziękuje
![[dzieki]](./images/smilies/dzieki.gif)