WeebShut pisze:
Ale mam jedno pytanie, piszesz, że rok produkcji '84, a środkowa konsola z 1 serii ... sam zmieniałeś ?
Poprzedni właściciel zmienił ,pewnie jak szukał drewna to znalazł całość z pierwszej... ja raczej staram się trzymać oryginału chociaż czasami trudno (nagrzewnice zmieniałem na z pierwszej serii i teraz zamiast dwóch suwaków jest jeden... była zima moja się rozciekła w samocodzie szyby zamarzały

a nikt dookoła nie miał z 3 wiec trudno było czekać

Yetiii pisze:
..... szkoda tylko że pilota nie dało się bardziej ukryć
Niestety nie znalazłem innego poręcznego miejsca a rozmiary pilocika jak widać niestety spore... Zreszta łatwo daje się zlikwidować , wystarczy zmienić atrape airbag'a

Zamontowany głównie na zawody car audio haha zawsze jeden pkt wiecej
Irek pisze:
.... gorzej z tym pryszczem na tablicy przycisków
Tak zaślepia puste miejsce na przełącznik ale nie wiem co tam wsadzic ... pomyśle nad tym
karaya pisze:
...Dzięki za KOPA do roboty
Pamiętaj tylko że to jest jak choroba ... w dodatku nieuleczalna.Zawsze jest coś do zrobienia hehe.
Wolf 777 pisze:
bardzo ladne ...przyznam ze u nas nie widzialem tak zadbanego MB tej klasy.... u nas jakos ludzie nie lubia tych starszych modeli.... u nich MB zaczyna sie od 124........
naprawde bardzo ladne i zadbane autko....
P.S. bagaznik tez mi sie bardzo spodobal
Dzięki, postaram się jeszcze wrzucić zdjęcie bagażnika w całej okazałości
Grakoz pisze:
super. podoba mi sie. tylko te panele na głośniki to mogłyby być ciut mniejsze no i ten pilot mi jakoś nie ten teges
PS. sub to ma jakieś połączenie z kabiną czy gra do bagażnika ?? pozdro
W poprzedniej zabudowie panele były mniejsze ale niestety 13' nie dawały rady z ladnym basem i trzeba było powiększyć do 16

. Co do sub'a to w tym samochodzie bardzo ciężki temat, to już jest trzecia zabudowa bagażnika, są w niej zainstalowane 2x25 głośniki dwu cewkowe i jeszcze niejest to co mogło by być. Połączenie suba z kabiną jest ... trzeba było wyjąć apteczke:( , w jej miejscu są zainstalowane zwrotnice do przedniego zestawu, stara półka została wyjęta i zrobiona nowa z okrągłymi dziórami w miejscu gdzie była apteczka, więc bas ma troche miejsca żeby sie wydostać z bagażnika. Jak znajde wrzuce pare zdjęć instalacji gdzie wszystko widać...
Jeszcze troche roboty jest rzy niej ale już bliżej końca.
Gdyby ktoś chciał posłuchać albo pooglądać

to 24-25 września są mistrzostwa Polski Car Audio we Wrocławiu więc zapraszam(niestety wtedy kiedy zlot

)
Pozdrowionka