Dobry wieczór!
Zapewne nikt tego nie zrobi i znowu nikt nic nie zauważy, więc zrobię to ja.
Dziś wróciłem z urlopu, otworzyłem sobie forum z nadzieją, że po ostatniej burzy z moim udziałem zawitał już tu spokój i przyjazna atmosfera.
Jakież było moje zdzwienie, gdy zauważyłem, że przed chwilą kol. Samsung wysmażył w dziale Mercedes post z prośbą o poradę jak rozwiazać zasilanie podświetlenia kolorowych diod w feldze Fuchs. Był też łaskaw dorzucić wymowne fotki przedstawiające świecący na fioletowo guzik do zamykania drzwi w 115tce i kolorowe diody na feldze.
Niewtajemniczonych odsyłam do stosownego punktu w regulaminie, jeśli brakuje im innych motywacji w zrozumieniu o czym chcę napisać.
Przykro mi to mówić, ale choć większość z Was tego nie widzi, Samsung toczy prywatne wojny na forum, także ze mną.
W tej chwili siedzi w archiwum i wyciąga posty typu "zakładam nitro w mercu", "tuning 123" ponieważ jego post został usunięty zgodnie z zapisem w regulaminie. Udowodni nam za pewne po raz kolejny. Tylko nie wiem co i po co.
Jak to dobrze, że jeszcze na tydzień wyjeżdżam.
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Niewtajemniczonych w ten świetny żart - jednego ze znamienitych Klubowiczy oraz Prezesa MB /8 CP - a "odgrzany" jedynie przeze mnie - odsyłam tutaj: