Witam
Otoz chcialem zamiescic jakze negatywna opinie o tej firmie, moze ktos sie zastanowi zanim zamowi tych kretynów i jego paczka ocaleje.
Kupiłem hydrofor, czyli dosyc ciezka rzecz wiec trzeba bylo kurierem przyslac. Sprzedawca jak sie okazalo oferowal przesylke za darmo(pewnie w cenie produktu, mimo ze mial najtaniej wsrod konkurencji) no i kupiłem. Dostałem numer listu i czekam... Jako że maja siedzibe w Rybniku, czyli jakies 15km ode mnie to sobie mysle w poniedzialek rano, skoro teraz paczka jest na magazynie i zostala wydana kureirowi to niedlugo przyjedzie. I tak czekałem do wieczora...
Wieczorem patrze a tu tekst na stronie ze paczka niedoreczona, powrot na magazyn. No to jeszcze pomyslalem sobie, ze kurier jak juz raz mialo miejsce z UPS zabladzil i nie trafil do mnie.
No i guzik prawda, dzwonie wczoraj rano do firmy i sie okazalo ze kurier u mnie był i mnie w domu nie było :thumbup: Kutfa jego nie dosc ze ja bylem to był ojciec, siostra, matka w sklepie a nawet babka :mad2: :mad2:
Opierdzielilem ich tam w firmie to mi dali numer do kuriera, ten oczywiscie nie raczyl odbierac telefonu wiec mu wysmarowalem pieknego esa.
Okolo godziny 17 dotarł i oczywiscie zeby otworzyc drzwi na pake w zdezolowanym transicie musial kopa sprzedac i wypadlo pare paczek na ziemie :mad2: :mad2:
No i teraz koszmar, jak wyjal moaj paczke to myslalem ze go na miejscu zabije :mad2: Karton porozrywane, dziury wszedzie, na szczescie zawartosc tak solidna ze nawet ich uslugi jej nie straszne :mad2:
Aaaa no i rodzynek, jak sie zapytalem dlaczego oszukuje firme i wmawia ze u kogos był to sie o malo nie zesmolił z nerwów ze sie dowiedziałem i na niego nasmoliłem w firmie to mi wytłumaczył ze mu sie do domu spiszylo i mnie olał jednym słowem sikiem prostym :mad2:
W firmie to tez mnie lekko w d... mieli bo jak im zaczalem gadac ze w cepa maja mnie nie robic bo caly dzien bylem w domu i czekalem to mi powiedzieli na dzien dobry ze oni nic za to nie moga ze kurierzy ich oszukuja, śmiech na sali :lol2:
Poniżej kilka zdjęć kartonu, dodam ze ten karton w stanie idealnym opuścił sklep i po 3 dniach w rękach DPD masterlink tak właśnie wygląda, gdyby to był akurat jakiś monitor, telewizor LCD, albo jakies delikatne czesci do kompa to baj baj kasa :lol2:
Naprawde radze się zastanowić tym którzy jeszcze z ich usług nie korzystali, zastanówcie się 10 razy czy warto oszczędzić parę złotych i dać paczke takim ... Lepiej nadajcie paczke UPS lub DHL, to są przynajmniej firmy godne polecenia
To tylko kilka fotek tego co zrobili, dodam ze te niewinne pekniecia kartonu pozostawily slady na hydroforze :mad2:
Fotki