Panowie, a więc tak. Karty przygotowałem już i rozdzieliłem po kopertach do wysłania - dziś polecą pocztą.
Są dobre wiadomości i takie se.
Zacznę od tej takiej se - po rozmowie z Idzikiem postanowiliśmy sami wejść we współpracę z Orlenem i wszystkie karty zostały zapisane jako Klub Mercedesa MB/8. W związku z tym krokiem zaczynamy od zniżki 4 grosze na litrze.
Ale te dobre wiadomości są lepsze:
1) Sami obsługujemy karty, czyli przy ewentualnych zmianach samochodów, przerejestrowaniach czy sprzedażach kontaktujecie się ze mną lub Idzikiem, a stacja która nas obsługuje to Orlen w Warszawie przy ulicy Powązkowskiej.
2) Po przekroczeniu 15 000 litrów będziemy na nowo rozmawiać z Orlenem

3) Zarejestrowaliśmy około 100 kart - ich liczba nadal przybywa - także wygląda na to, że wszystko jest do osiągnięcia

A teraz najważniejsze i do rzeczy.
Dla osób z Warszawy karty przekażę osobiście i możemy ustalić jakiś wieczorne spotkanie - zapewne pod dachem bo pogoda nie rozpieszcza lub w miejscu które wszyscy znają ze Spotów - czyli Aleja na Skarpie Termin - w sumie obojętny, jestem dostępny codziennie - nawet w weekend

Zweryfikuję listę po przekazaniu wszystkich kart - dla tych których nie zdążyłem wyrobić, będę to robił na bieżąco - nie trzeba czekać na zbieranie się większej ilości osób - umawiamy się przy stacji Orlenu jak ktoś jest z Warszawy i tam robimy to na miejscu, lub wysyłam pocztą po otrzymaniu od pracownika Orlen.