TReneR pisze:
filippo pisze:
TReneR pisze:
muzgu
Jeśli chodzi o czytanie to chyba koledze przydałoby się troszkę więcej bo z tego co mi wiadomo słowa "muzg" w polskim słowniku nie ma.
No coz - dysleksja.... czytanie nie pomoze.
TReneR przyjacielu, chcesz powiedzieć, że podobnie jak homoseksualiści (wg twojej koncepcji pojmowania świata) jesteś chory??
Bo jeśli tak, to ja nie wiem, czy w takim razie chcę żebyś manifestował swoja obecność na publicznym forum pisząc posty wśród ludzi normalnych i zdrowych. Większość z nas pisze jednak poprawnie i nie ma problemu z literkami. Większość też nie wpadłaby przecież na to, żeby napisać
muzg. Jesteś w mniejszości
TReneR i jesteś inny niż my, normalni.
Nie chciałbym też, żeby moje dziecko weszło kiedyś na forum i czytało takie powydziwiane teksty pisane przez innych i chorych ludzi. To twoja prywatna sprawa, że kaleczysz język pisany, ale wal sobie ortografy w domowym zaciszu. Do zeszytu ci nie będę zaglądał, mógłbyś jednak pisać sobie w Wordzie i się z tym nie afiszować. I tak dalej,
TReneR, i tak dalej, a każdy jest w jakiś sposób inny...
PS: Koniecznie sprawdź na co chorujesz dokładnie. Oprócz dysleksji jest jeszcze dysortografia i dysgrafia. Niektóre źródła podają jeszcze dysmózgię (źle rozwija się wtedy pewien obszar mózgu podobnie jak u homoseksualistów) oraz dyslekcje (to wtedy jak komuś nie chciało się najzwyczajniej chodzić do szkoły i teraz szuka okoliczności łagodzących matolstwo).