Witam
bartekmw jest jeszcze opcja TWOJA MAKSYMALNA KWOTA wpisujesz ile jesteś w stanie zapłacić i automat licytuje za Ciebie. "Wylicytowałem" tak skrzynię biegów do 190 automat z uszkodzoną jakąś piędą za 10,50 pln ja zapodałem że mogę dać max 50 pln sprzedający najpierw miał wszystkie plagi egipskie a jak już minęły to oświadczył że nie sprzeda taniej niż za 6 paczek więc niech się pierwszetłoczenie z tą skrzynią jak za podobne pieniądze można mieć dobrą sprawa trafiła do allegro i prosili by się dogadać ale klient nie chce więc czekam a całe papiery co do korespondencji mam aukcja była od 1 pln bez minimum i wystawiona po raz drugi, za pierwszym razem się nie załapałem bo miałem szkółkę ale za to drugim licytował za mnie zutomat i też dup.a z interesu
Martinito co gostek Tobie wypisuje o aucie może być gó..no warte wystarczy że poda Ci VIN, a z drugiej strony, to jakbyś go zakupił w "normalnej" cenie to znaczyłoby że kolo żeni Ci kupę GÓW>A za nizła kasę szczepana/bitka/przystanek autobusowy/most. Jeżeli okaże się że sprawa jest do wygrania, to .......... ale to nie jest moje marzenie
ps. pilnujcie się bo jak pogonię 190, to spróbuję 124 2,5 dt i wtedy nie będę żałował sobie i sprzedającemu
pozdro