Dytrybucja kalendarzy:
dolnośląskie: Sebi
lubelskie: Mojojojo13
zachodniopomorskie: MacKuz
wysyłkami zajmuję się ja
Kalendarz spotkał się z bardzo pozytywnymi opiniami pośród partnerów Klubu, obecnych i przyszłych sponsorów
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
Jedyny zarzut jaki usłyszałem niemalże od każdego, to pominięcie numerów telefonów do modelek
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
(autentyk!)
Czy kalendarz się komuś podoba czy nie to rzecz gustu, a więc nie do dyskusji. Ale niektóre przytoczone argumenty do mnie nie trafiają - Za dużo modelek, za mało aut? Jakoś w kalendarzu Pirelli samych opon nie widziałem
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
(wiem, że przykład z najwyższej półki, ale jak się porównywać to do najlepszych). A, że Ktoś nie zna dziewczyn? Jakoś nigdy nie znałem dziewczyn, które miałem w pokoju na plakatach w towarzystwie aut i motocykli i w niczym mi to nie przeszkadzało, aby te plakaty wisiały. Jak rozumiem dziewczyny z jednego z najchętniej odwiedzanego wątku na forum ("ale super cytata blond....") są wszystkim znane z imienia, nazwiska i numeru telefonu
Raz jeszcze polecam zakup kalendarza, bo jest naprawde piękny (zdjęcia na forum nie oddają jego jakości (zarówno zdjęć jak i druku), co zapewnie potwierdzi każdy z kilkudziesięciu osób, które już dokonało zakupu. Jego zakup można też potraktować jak cegiełkę na utrzymanie forum, z którego tak wiele osób korzysta, a utrzymywane jest ze skromnych składek członków Klubu
Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!