MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz sie 17, 2025 9:55 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Numer GG: 183187
Ibisza akurat nie lubię i mocno się zdziwiłem jak go zobaczyłem. Widać w Polsacie go lubią bardziej niż ja.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Numer GG: 4094058
wapniaczek pisze:
A niby dlaczego miałby narobić w gacie.
Pewnie oferta finansowa była zbyt skromna i tyle.
Czy to tak trudno zrozumieć, że to tylko widowisko i nic więcej? A że jakieś pasy , jakieś organizacje? to tak dla podgrzania atmosfery tylko.
Już sama nazwa kategorii wagowej "junior średnia " dla gości pod czterdziestkę to niezły ubaw i puszczanie oka do widza. Tyle tylko że ten widz tego nie dostrzega...No ale wzorce muszą być zza wielkiej wody , a tam wszystko jest mistrzostwa świata a nawet więcej...choćby dotyczyło przysłowiowej Koziej Wólki...

Interesujesz się coś boksem Szanowny Kolego?? ..
Zrozum, ze to jest sport - konkretnie opłacany ale sport!!
Ja Ty uznajesz wszystkich za wyłącznie sprzedajny materiał to ja Ci współczuję.. i nie wnikam w życie prywatne.
A co masz do junior średniej? To jest tylko ostatnio częściej używana nazwa lekko średniej. Czyli coś 4kg niższego niż średnia. Tu nie chodzi o juniorów jak się łatwo domyślić. Otwórz sobie piwko i usiądź z gazetą lepiej zamiast pisać jakieś herezje.
THC pisze:
Walka jak walka, ale kto wstawił tam Ibisza?

hmm. A owszem owszem.. to był szok [zlosnik]
Zespół Adamka musiał odrzucic ofertę Kliczki bo to przecież oczywiste. Nikt się nie porywa z motyką na księżyc jak ma trochę 5W50 w głowie.
Nawet jak by dali jak za czasów show time 20mln $ to jeśli by poszli na to to tylko z pazerności (no a Adamek jest trochę pazerny .. to widać). A oznaczało by to koniec kariery i to oczywisty [szalone] A chyba chłopak co ma jeszcze 6 lat walki przed sobą by nie chciał skończyć się zbyt szybko.
Ja mówię - do 2 lat i 5 dobrych przeciwników i wtedy będzie mógł ocenić swoje możliwości.
wapniaczek pisze:
Daimler napisał:
Też prawda. Ale w wywiadach Adamek niepotrzebnie się szarogęsi, "że nikogo się nie boi i może z każdym walczyć"
Takie są prawa tego szołbiznesu...

Tak są. Tu liczy sie atmosfera - to na pewno. Ale z drugiej strony jak widzi Wam się mistrz świata co ciągle opowiada "no .. moze wygram jak bedę miał szczęście. Nie wiem czy się nadaję ale .. ale raz kozie śmierć" ??
ehh
Nie traktuj też bokserów jak małpy w zoo tylko jak sportowców, którzy przechodzą męki przez kilkanaście lat żeby cos zdobyć, zeby sie spełnić .. i spelnić swoje największe marzenia. A boks to naprawdę wyjątkowy sport. To nie jest piłka nożna czy siatkówka.

Cadillac DeVille Lowrider
Chevy '64 Impala SS Lowrider
C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

za 300 tysi zielonych polozyl bym sie juz w pierwszej rundzie, Andrzej zawstydzil wszystkich polegl w piatej [zlosnik] [zlosnik]

Ex. MB W124 E250D 93r - skasowany :/ ...... ale wroce do gwiazdy

Tytuł:
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Numer GG: 183187
m87 pisze:
za 300 tysi zielonych polozyl bym sie juz w pierwszej rundzie, Andrzej zawstydzil wszystkich polegl w piatej [zlosnik] [zlosnik]

Buahahahahahahah - dobre!!!

Tytuł:
swój chłop

BrunoGiamatti pisze:
Interesujesz się coś boksem Szanowny Kolego?? ..
Zrozum, ze to jest sport - konkretnie opłacany ale sport!!
Ja Ty uznajesz wszystkich za wyłącznie sprzedajny materiał to ja Ci współczuję.. i nie wnikam w życie prywatne.

Ano boksem się interesowałem, ale wtedy gdy był jeszcze boksem, a nie tylko widowiskiem w rodzaju amerykańskiego wrestlingu.
Dla mnie to, co pokazali, ze sportem nic wspólnego nie miało....Każdy może to widzieć po swojemu, prawda?

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

hmm. No fakt. Masz troszkę racji.
Boks strasznie przysiadł przez ostatnie .. 9 lat.
Mam nadzieję, ze troszkę to się podniesie.
Co nie zmienia faktu, że nie popieram uznawania bokserów - sportowców jako sprzedajne laleczki .. którymi steruje się jak się tylko komuś tam podoba. <br>Dodano po 1 minutach.:<br> hmm nie. Boks nie przysiadł :D Przecież niedawno były walki castillo i coralesa 8) mmm to tak dla osłody [zlosnik]

C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex

Tytuł:
swój chłop

Już napisałem ,że traktuję ich jak aktorów w spektaklu, i jako tacy wykonali swoją robotę. To chyba nic obraźliwego, prawda?

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

wapniaczek pisze:
Już napisałem ,że traktuję ich jak aktorów w spektaklu, i jako tacy wykonali swoją robotę. To chyba nic obraźliwego, prawda?

Ja to odebrał bym troszkę jako pogardę dla nich .. ale w sumie ja mam swój świat ;)
Pozdro

C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Ktos pisal o tym ze Golota ma tyle kasy ze nie polasil by sie na 300tysiecy,a mi sie wydaje troche inaczej.Czy widzial ktos Andrzeja ostatnio na jakims kontrakcie/reklamie czymkolwiek na czym mozna zarobic?Wydaje mi sie ze jemu poprostu ta kasa byla potrzebna,szkoda tylko ze zamiast skonczyc kariere x lat temu i odejsc jako wielki czlowiek Golota co jakis czas "glosno"powraca do boksu sa szumne zapowiedzi obietnice a pozniej okazuje sie jedna wielka klapa tak jak wczoraj...Chociaz za 300tysiecy dolarow pewnie nie on jeden robilby z siebie w pewnym stopniu posmiewisko.Ja osobiscie z kazda taka walka trace jakis tam szacunek do niego.Chociaz tak jak ktos wyzej pisal Adamek mimo wygranej jest zbyt pewny siebie....

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

b@rtek pisze:
Ktos pisal o tym ze Golota ma tyle kasy ze nie polasil by sie na 300tysiecy,a mi sie wydaje troche inaczej....
Wydaje mi sie ze jemu poprostu ta kasa byla potrzebna,szkoda tylko ze zamiast skonczyc kariere x lat temu i odejsc jako wielki czlowiek ...

to mi przypomina Lecha Walese... tez juz dawno powinien odejsc ! I tez ma duzo kasy i tez zarabia w rozny sposob - sparing slowny :)

jaki wniosek?

Golota na prezydenta !

"Szkoda Ziutka. Dobry był z niego herbatnik. Mógł jeszcze pożyć..."

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Nilovitz pisze:
Golota na prezydenta !

ee nie rozpędzajmy się .. Kolejny prezydent (juz 3ci) który nie potrafi się wypowiadać to już przesada.
b@rtek pisze:
Ktos pisal o tym

Chyba wszystko ja pisałem co przytoczyłeś..
Ale zaraz zaraz. Po co Gołocie reklamy itd? Przecież w latach 90tych to on za walki z Bowe'm Lewisem czy Tysonem dostawał ośmio cyfrowe "wypłaty". Ma własne restauracje i wiele innych interesów (w tym handel bronią :D na czym ostatnio go przyłapali jakieś 4 lata temu ;) ).
To nie jest facet, który ma szanse kiedyś przymierać. Ma Mariolę, która dba o wszystko .. nie to co tyson - cała świta go oszukała i teraz klepie biedę.
Gołota to bardzo ambitny facet (jak widzimy aż za bardzo) założe się że ani mu się śni podkładać za to tylko żeby dostać 300 tys $ zamiast 200 tys $ (+ jakieś 800 tys jakie dostał by z HBO albo Showtime) .. eee.
Gołota nadal w cenie za oceanem..

C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Numer GG: 60349017
BrunoGiamatti pisze:
Gołota nadal w cenie za oceanem..

W cenie złomu raczej.

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

THC pisze:
W cenie złomu raczej.

[zlosnik] to teraz sie usmialem!

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

THC pisze:
W cenie złomu raczej.

heh ;)
Ale i tak go ludzie kochają... o tyle o ile Adamka nikt w stanach nie zna .. mimo iż stoczył tam ładne walki. O tyle Gołotę znają i nadal bardzo chętnie oglądają...
Tak sobie obejrzałem filmik wklejony przez jednego z kolegów wyżej i doszedłem do wniosku, że Andrzej dał ciała tylko z Grantem - bo miał go w garści, rzucał nim jak szmatą po ringu a dał sie zrobić i Brewsterem.
Lewis - no przegrał ale dawał z siebie co mógł - a to był cięzki okres dla andrzeja, ładowali w niego uspakajające i ogólnie pranie mózgu robili a Lewis był w szczycie formy akurat po rozłożeniu Tysona. Z Ruzem i Byrdem widzieli wszyscy jak było.. A walka z Tysonem.. jaka walka :D?? Przecież się żadna taka nie odbyła [zlosnik] (hmm moze i dobrze, że uznana za nie odbytą. Ale powiedzieć trzeba, że juz w tej 2 rundzie dawał sobie radę bardzo dobrze. Tyson widać, że się już kończył... Hmm no ale jak się coś źle poczuł .. to już nie wnikam. Z drugiej strony trener powinien go zrozumieć - to on go tak wku...ł ). Zobaczcie ile było jeszcze walk Gołoty po 1999 ... w których walczył nieźle jak na zawodnika najwyższej światowej klasy.

C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex

Tytuł:
swój chłop

http://www.youtube.com/watch?v=cSgw-V6k8f4
nstepny przeciwnik Adamka
http://www.youtube.com/watch?v=cSgw-V6k8f4&NR=1

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00