wapniaczek pisze:
A niby dlaczego miałby narobić w gacie.
Pewnie oferta finansowa była zbyt skromna i tyle.
Czy to tak trudno zrozumieć, że to tylko widowisko i nic więcej? A że jakieś pasy , jakieś organizacje? to tak dla podgrzania atmosfery tylko.
Już sama nazwa kategorii wagowej "junior średnia " dla gości pod czterdziestkę to niezły ubaw i puszczanie oka do widza. Tyle tylko że ten widz tego nie dostrzega...No ale wzorce muszą być zza wielkiej wody , a tam wszystko jest mistrzostwa świata a nawet więcej...choćby dotyczyło przysłowiowej Koziej Wólki...
Interesujesz się coś boksem Szanowny Kolego?? ..
Zrozum, ze to jest sport - konkretnie opłacany ale sport!!
Ja Ty uznajesz wszystkich za wyłącznie sprzedajny materiał to ja Ci współczuję.. i nie wnikam w życie prywatne.
A co masz do junior średniej? To jest tylko ostatnio częściej używana nazwa lekko średniej. Czyli coś 4kg niższego niż średnia. Tu nie chodzi o juniorów jak się łatwo domyślić. Otwórz sobie piwko i usiądź z gazetą lepiej zamiast pisać jakieś herezje.
THC pisze:
Walka jak walka, ale kto wstawił tam Ibisza?
hmm. A owszem owszem.. to był szok
Zespół Adamka musiał odrzucic ofertę Kliczki bo to przecież oczywiste. Nikt się nie porywa z motyką na księżyc jak ma trochę 5W50 w głowie.
Nawet jak by dali jak za czasów show time 20mln $ to jeśli by poszli na to to tylko z pazerności (no a Adamek jest trochę pazerny .. to widać). A oznaczało by to koniec kariery i to oczywisty
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
A chyba chłopak co ma jeszcze 6 lat walki przed sobą by nie chciał skończyć się zbyt szybko.
Ja mówię - do 2 lat i 5 dobrych przeciwników i wtedy będzie mógł ocenić swoje możliwości.
wapniaczek pisze:
Daimler napisał:
Też prawda. Ale w wywiadach Adamek niepotrzebnie się szarogęsi, "że nikogo się nie boi i może z każdym walczyć"
Takie są prawa tego szołbiznesu...
Tak są. Tu liczy sie atmosfera - to na pewno. Ale z drugiej strony jak widzi Wam się mistrz świata co ciągle opowiada "no .. moze wygram jak bedę miał szczęście. Nie wiem czy się nadaję ale .. ale raz kozie śmierć" ??
ehh
Nie traktuj też bokserów jak małpy w zoo tylko jak sportowców, którzy przechodzą męki przez kilkanaście lat żeby cos zdobyć, zeby sie spełnić .. i spelnić swoje największe marzenia. A boks to naprawdę wyjątkowy sport. To nie jest piłka nożna czy siatkówka.
C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex