Jasne ze lakomy
Zarejestrowalem sie, zalogowalem, dostalem 2ptz. Pozniej byla ta gierka na starcie, doszlo cos kilkanascie ptz, pozniej cos poklikalem na stronie i patrze, a mam na dole 0ptz... Cos chyba ta stronka najlepiej nie dziala, skoro takie bledy sie zdarzaja

Coz, nie ma co zyl pruc, to tylko zabawa.
Swoja droga zastanawia mnie sens i cel tworzenia takiego serwisu.
Prawda jest taka, ze organizatorzy tej zabawy tak dobrali proporcje punktow, zeby przecietny klikacz zbieral przez pol roku punkty na jakis gadzecik. Nie mamy gwarancji oczywiscie, ze za pol roku to bedzie jeszcze istnialo.
Druga sprawa to to, co sie z tymi naszymi adresami e-mail pozniej dzieje. Sprawcy zamieszania dostaja pewne, dzialajace i aktywne adresy e-mail, ktore zapewne dobrze sprzedaja organizacjom spamerskim. Nie zdziwie sie, jak dosiegnie mnie potok reklam predzej czy pozniej..
Moim zdaniem wszystko jest dla ludzi, nawet te reklamy (w koncu nawet dobranocke na polsacie przerywaja nam reklamami proszku do prania i podpasek), pod warunkiem ze nikt nas nie bedzie robil w balona. A to sie okaze dopiero za kilka miesiecy. Mam nadzieje ze tak nie bedzie, czego sobie i Wam zycze
Oczywiscie nadal zachecam do przesylania adresow email na PW. Ja zarobie 2ptz co przyblizy mnie do iPoda (przynajmniej teoretycznie), a Wy uzyskacie niepowtarzalna okazje stania sie cegielka tej rozwijajacej sie piramidki
Pozdrawiam!