NIe mam doświadczenia w transporcie, nie pracowałem w żadnej tego typu frmie i uważam ,że zamiast głaskać i pieścić takich....synów powinieneś ich pogonic w cholerę,oczywiście przedstawiając niepodważalne dowody ich przekretów.Rynek pracy jest taki jaki jest,chetnych nie zabraknie ,a jak się kierowcy dowiedza,że nie tolerujesz złodziejstwa i możesz je udowodnić to przewalacze do ciebie nie przyjda, a przyjda uczciwi,których przecież nie brakuje.W ten sposób będziesz miał uczciwy personel.Po co się układać ze złodziejami?Jak ci się włamią do domu to walisz w ryj czy pomagasz im pakowac telewizor?Twardym trza być,a nie miekkim....Kto ma miękkie serce musi miec twardą dupę.To TWOJE pieniądze, nieprawdaż?Jak chcesz ich zatrzymać to zaproponuj taki układ.
"-Zarabiacie np 10.000 netto ale koszty paliwa pokrywacie sami."
Kwote podałem przypadkową.Policz sobie koszt paliwa jakie zużywa samochód na miesiąc i o mniej wiecej tyle daj im podwyzke,minus 10% coby za dobrze nie mieli....

.
Ja bym się nie przejmował.JAk ktoś nie rozumie tego prostego faktu,że okradajac firme okrada sam siebie to niech spada.Nawet do Irlandii.Niech okrada bogatszych - to mówiłem ja,KALI;)
Przejmuj się sobą,nie nimi , bo oni się toba jak widać ,nie przejmują.