MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt wrz 12, 2025 1:44 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Wiesz Adi powiem Ci tylko tyle, że rzucenie przez Ciebie k..ami, czy innymi ch...ami w niczym Ci nie pomaga w takich sytuacjach, a co już sobie o Tobie taki konsultant pomyśli to jego [zlosnik] I powiem Ci jeszcze tylko, ze to co Ty tu o nich wypisujesz, to pikuś w porównaniu z tym co sobie oni pomyślą o Tobie [oczko]

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Idzik pisze:
Wiesz Adi powiem Ci tylko tyle, że rzucenie przez Ciebie k..ami, czy innymi ch...ami w niczym Ci nie pomaga w takich sytuacjach, a co już sobie o Tobie taki konsultant pomyśli to jego [zlosnik] I powiem Ci jeszcze tylko, ze to co Ty tu o nich wypisujesz, to pikuś w porównaniu z tym co sobie oni pomyślą o Tobie [oczko]

Takie rzucanie k*****i itp zdarzylo sie raz... bo baba byla nie kulturalna w stosunku do mnie [zlosnik] [szalone] M.in. przerywala mi co kowalek (gdy jej tlumaczylem po raz n-ty o co mi chodzi) [szalone]

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

adi pisze:
Takie rzucanie k*****i itp zdarzylo sie raz... bo baba byla nie kulturalna w stosunku do mnie [zlosnik] [szalone] M.in. przerywala mi co kowalek (gdy jej tlumaczylem po raz n-ty o co mi chodzi) [szalone]

Z konsultantami jest tak, jak z pracownikami w innych firmach i na innych stanowiskach, mozę trafic się jakiś debil, ale powiem Ci szczerze, że to jest rzadkość... Dam Ci naprawdę dobrą radę - bądź konkretny, miły i spokojny, a załatwisz o wiele więcej niż krzycząc i wkurzając się [oczko]

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Królewskie Stołeczne i Rezydencjalne Miasto Wrocław
dr_FranekStein. pisze:
Oczywiscie że to nowa kampania sieci IDEA. Wszystko macie tutaj : http://www.gsmonline.pl/news/?link=show ... p?id=10242

No jeśli te przecieki okażą się prawdą, to gratuluję tym pajacom zrobienia imprezy tylko do połowy... Dyrektor reklamowy może jest z siebie zadowolony, ale o ile po drodze nie wymyślił czegoś zupełnie nowego [czegokolwiek, nie musi być cała marka, ważne by jeszcze wyciągnąć marketingowego asa z rękawa], to gra może nie być warta świeczki. Poczekamy, zobaczymy.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

TrickyKid pisze:
dr_FranekStein. pisze:
Oczywiscie że to nowa kampania sieci IDEA. Wszystko macie tutaj : http://www.gsmonline.pl/news/?link=show ... p?id=10242

No jeśli te przecieki okażą się prawdą, to gratuluję tym pajacom zrobienia imprezy tylko do połowy... Dyrektor reklamowy może jest z siebie zadowolony, ale o ile po drodze nie wymyślił czegoś zupełnie nowego [czegokolwiek, nie musi być cała marka, ważne by jeszcze wyciągnąć marketingowego asa z rękawa], to gra może nie być warta świeczki. Poczekamy, zobaczymy.

Dzis widzialem reklame Judei... te kropki sa ich [zlosnik]

adi

W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00