trocin pisze:
THC pisze:
Nie mierz wszystkich swoją miarą
Przeciez to ty napisałeś, że:
THC pisze:
Jedne samochody są przedmiotem użytku, inne przedmiotem masturbacji

Wiec wynika z tego ze masz i taki i taki
Nie zaczynamy zdania od wyrazu "więc".
Wynika z tego,że ja swoje auto używam zgodnie z przeznaczeniem, a ty onanizujesz się przy pompowaniu kół.
KarolS1988 pisze:
dokładnie, to że masz bardzo ładne auto i każdy by chciał mieć podobne a nie może nie znaczy że trzeba się wywyższać
trocin pisze:
Przeciez ja sie nie wywyzszam, napisalem prawde, ze THC w swoim aucie ma syf pod maską

Zobacz lepiej co on wypisuje w moim temacie
Lepiej mieć syf pod maską niż w syfie pracować i mieć zryty gar .
Nic już nie pisze w twoim temacie o sposobie chowu świń, przynajmniej spadnie w otchłań i nawet obornik na kalendarzu mu nie pomogą.
trocin pisze:
Zarowno dla mnie jak i municha W140 jest jak najbardziej przedmiotem codzinnego uzytku, a wg THC w takie auto widocznie nie zasluguje zeby o nie dbac i np. czasem ogarnac pod maska

Lepiej niech nie pokazuje jak wyglada wnetrze czy nadwozie
![[chory]](./images/smilies/chory.gif)
Zarówno ty jak i on jesteście trepami, czyli nie można z nim i z tobą normalnie pogadać.
Dlatego nikt was dwóch nie traktuje na tym forum poważnie.Samochody macie dla podniesienie własnego ego.
Przyznaj sam ze jak miałeś 124 byłeś jeszcze normalny, przy 210 zaczęło ci się przestawiać, ale jak kupiłeś 140 to pochłonęły cię całkiem opary własnej
zajebistości - punkt na minusie za wulgaryzmy - Worek..