BrunoGiamatti pisze:
W tym przypadku tak to wygląda.
Oczywiste jest, że całej kwoty nie wyciągną... ale sprawa jest jasna i oczywista. Lakiernicy nie mają nawet żadnej konkretnej linii obrony.
Ale ok. Z Tobą nie będę dyskutował do puki nie udupisz mnie i cadillaca. Trzymam za słowo.
Misiu, ja nie prowadzę prywatnej walki z Alpaqiem (tak to się pisze?), tak w przyszłości będzie wyglądało prawo, przynajmniej takie są projekty.
Proponuję ci w razie wątpliwości skonultować swoje stanowisko w sprawie Lowridera z Classicauto - z tego co wiem mają tam dział prawny, który się takimi rzeczami zajmuje - odszczekam jeśli dostaniesz inną odpowiedź niż moja tutaj.
Byłeś kiedyś kolego w sądzie? czy może znasz tylko relacje poczytnych tabloidów? bo właśnie w takim tonie są twoje wypowiedzi, puszczona wypowiedź jak ślepa strzała, a nóż się uda a jak się nie uda - to można się zawsze wykręcić.
Skocz sobie do wątku mr.simona i zobacz jaki ma problem z kosztami a wy chcecie(sory za liczbę mnogą) uwalić gościa na 2x więcej na podstawie wyimaginowanego kosztorysu- nie będę wnikał, poprostu daj znać jak poszło, albo skonkretyzuj to przepisem z jakiego będziecie gościa skarżyć..no chyba że sporządzice akt oskarżenia <lol>
Chętnie poczytam
Różnica między nami jest taka że masz umysł lotny i w momencie pisania był wysoko w chmurach tak że nawet nie miałeś widoku na ziemię , ja natomiast niestety jestem za noge przywiązany do przepisów, chorej polskiej rzeczywistości a odlatuje tylko wtedy kiedy udaje że w Polsce są Czechy ale to i tak za nisko by Cię dogonić.
Pozdrawiam